Necati Şaşmaz Kaynanasından Büyük Çıktı! FF Özel

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Necati Şaşmaz'ın kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlenmesi üzerine Vatan gazetesine röportaj veren Kayınbabasının açıklamaları ilginç durumu gözler üzerine serdi. Açıklamasında:"Benim eşim de çok erken evlendi. Hesaplayın işte kızım 20, karım 38 yaşında. Ben de 43 yaşındayım."
dedi

Bu durumda 1971 doğumlu Necati Şaşmaz'ın kayın babasından 2 yaş küçük. Kaynanasından 3 yaş büyük olduğu ortaya çıktı. Necati Şaşmazın Kaynanasına nasıl hitap edeceği merak konusu

Oha! Nerdeyse Torunu yaşında kızla evlenmiş :d

"Hayat Devam Ediyor" dedected :d

kayınbabası necati şaşmaz dan 2 yaş büyük büyük ayrıca burda özel bi haber göremedim aga bu haber her yerde çıktı neyi özel :D

Türk Aile Yapısına hiç uygun degil. Yakistiramadim ben. Kendi yasina daha uygun biriyle evlense cok daha uygun düsermis.
Sanirim herkes de aynı fikirdedir benimle.

Türk Aile Yapısına hiç uygun degil. Yakistiramadim ben. Kendi yasina daha uygun biriyle evlense cok daha uygun düsermis.
Sanirim herkes de aynı fikirdedir benimle.
Vadiciler hariç herkes aynı fikirdedir merak etme :D

Onlar için Polat ne yapsa doğrudur, yeridir. Saygılar

keşke biraz daha büyük biriyle evlenseydi bugüne kadar eleştirilecek hiçbir yanı olamayan adamı sürekli bununla vurmaya çalışacaklar

- - - Ekleme - - -

keşke biraz daha büyük biriyle evlenseydi bugüne kadar eleştirilecek hiçbir yanı olamayan adamı sürekli bununla vurmaya çalışacaklar

bencede yanlış benm kendi fikrimce evlenme yaşı 20 ila 30 arasındadır :)

- - - Ekleme - - -

bencede yanlış benm kendi fikrimce evlenme yaşı 20 ila 30 arasındadır :)

Gazeteden ilk okuduğumda bende şaşırdım.Kendi yaşına uygun birini bulabilirdi mesela Nur Fettahoğlu ile.Çocuğu yaşında biriyle evlenmiş resmen.Neyse Allah mutlu etsin ne diyelim :D

Sen 10 Yıl Boyunca Milyonlarca Hayran Yap Sonra 20 Yaşında ki Biri İle Evlen Küçük Duruma Düş

@RevaN Hayat Devam Ediyor hahahah :d :d

aynen adam gibi adam saygı duymak düşer ki ben bu işte bi iş olduğuna eminim

Buna "yanlis" demek bile az! Yemin ediyorum Necati Sasmaz'a karsi duydugum deger nerdeyse tamamen bitti. Bu gibi evlilikleri en son bekleyecegim bir insandi. O kadar büyütügümüz, yüceltigimiz insanin yaptigi bu davranis hic hos olmadi. Cok büyük bir hayal kirikligi yasiyorum. Bu davranis ne Necati'ye nede Polat'a yakisti.

kayınbabası necati şaşmaz dan 2 yaş büyük büyük ayrıca burda özel bi haber göremedim aga bu haber her yerde çıktı neyi özel :D

kimse bu konuya degınmemıs bu başlıkla. ben degineyim dedim ondan özel başlığı attım

necati şaşmaz açıklama yapsın bu konuda yapmalı yazılı bi açıklama

Forum İstatistikleri

Konular
173,359
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU