Necati Şaşmaz Baba Oluyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Annem Babam benim için çok ayrı bir yerde ama Polatın çocuğu olmak nasıl bişey merak ediyorum

- - - Ekleme - - -

Annem Babam benim için çok ayrı bir yerde ama Polatın çocuğu olmak nasıl bişey merak ediyorum

- - - Ekleme - - -

Kusura bakmayın yanlışlıkla oldu yav:kiki::kiki::kiki::F:F:F

- - - Ekleme - - -

bence polat koymaz erkek olursa ismini metin koyar kız olursada ebru tabiki bence
Aga ne metini:kiki:

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

nasıl bişey olcak normal bişeydir oda her öocuk gibi anne babasını sevicek ekstra olarak istediği her şeye sahip olur vede iyi okullarda okur gerisi aynı :F

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Aga ne metini:kiki:

benim fikrim o yönde :F

la birileri asparagas haber sallıyo piyasaya herkeste hopluyo .....birinci ağızlardan duydunuzmuda yorum yapıyonuzz.....hem 1 aylıkken hamile olduğu nasıl anlaşılıyo hala anlamadım.....zaten basındada çıktı kız okulu bitirmeden çocuk yok diye....haberi uyduran herkesi oltaya getirmiş....bende buna gülüyom...:encouragement:

la birileri asparagas haber sallıyo piyasaya herkeste hopluyo .....birinci ağızlardan duydunuzmuda yorum yapıyonuzz.....hem 1 aylıkken hamile olduğu nasıl anlaşılıyo hala anlamadım.....zaten basındada çıktı kız okulu bitirmeden çocuk yok diye....haberi uyduran herkesi oltaya getirmiş....bende buna gülüyom...:encouragement:

aga öyle diyosun ama bu haber 1 2 site de değil bütün sitelerde yer buldu yalan haber olsa hem yalanlarlardı ama yalanlamada yapmadılar demekki doğru :D

ya daha bunlar evleneli 2 ay olmadı mı?:D
Evlenme nedenleri belli oldu:D

Bu Forum da gercekten cok igrenc Insanlar var, onlara Insan derken bile tereddüt ediyorum. Hic tanimadiklari iki Insani evlilik öncesinde zina ile sucluyorlar ya Allah onlari islah etsin. Allah bizi sizin gibilerden korusun... Amin.