Ice_Cool_23
Favori Üye
Önce geçmiş olsun diyeyim sonra art niyet alarmı benden gelsin@takas hakan boyavın ilk geçmiş olsun diyen kişi olduğunu konuda belirt bence herkese ders ve örnek olsun 🙂🙂🙂
necati bey 10.sezonda tam 3 hafta olmadı vadide 175 176 ve 177 bölüm 3 hafta necati bey olmadan bölümler çekmiştik ben vadinin ara vericeğini kesinlikle düşünmüyorum bir şekilde yine devam ediceklerdir![]()
çok ilginç birşey cidden yaaa birden bire beyaz karanfili perşembeye alıyorlar ve alır almazda necati bey kaza geçiriyor 5 hafta gibi bir süre vadinin olmama ihtimali var adamların içine doğmuş resmen yanı vadinin 5 hafta olmucağını bildikleri için perşembeye geçtiler sankiÖnce geçmiş olsun diyeyim sonra art niyet alarmı benden gelsin
Hakan Boyav dediğin Beyaz Karanfil dizisinde oynayan değil mi?? Beyaz Karanfil perşembeye alınmıştı, bakalım millet Polat yokken o diziyi izleyecek mi![]()
ilk geçmiş olsunu hakan boyav söylemişti beyaz karanfili perşembeye geçirip necati beyiziyarete ilk gelen faildir)
valla ben rahmetli laz ziyanın kelamını hatırlatmak istedimilk geçmiş olsunu hakan boyav söylemişti beyaz karanfili perşembeye geçirip necati beyi
diskalifiye etti bence perşembenin sahibi oldular 2 aya yakın bir süre
dikkat çekmemek içinde hemen geçmiş olsun diyor hahahah![]()
nladım oyüzden şaka amaçlı yazdım bendevalla ben rahmetli laz ziyanın kelamını hatırlatmak istedim![]()
evet haklısın ben yanıldım ama çok doğru bir kelam nereden buluyorlar böyle diyalogları akıl sır ermiyornladım oyüzden şaka amaçlı yazdım bende
ama bu sözü polatın dayısı söylemişti galiba duran emmiydi sanırım öyle hatırlıyorum ben![]()