Siz benimle uğraşacağınıza kendinize bulun birer tane Benim 4o tane var sizin bi tane yok ezikler
Oğlanın 40 tane herifi var 9 kocalı hürmüzü geçti @serhatt
Siz benimle uğraşacağınıza kendinize bulun birer tane Benim 4o tane var sizin bi tane yok ezikler
Oğlanın 40 tane herifi var 9 kocalı hürmüzü geçti @serhatt
aa sus nazar edeceklerSerhatların evde 5 gün kalacağım
5 gün zina var demek @vadikızı teyzem gel de şunlara iki din dersi verSerhatların evde 5 gün kalacağım
bademcikleri mi şişmiş özgürün eee tabi seninle ne pis fanteziler yaptıysa mikrop kapmış @Çiğdem- @denizz19 @Forumdash @cookies @Harunnn60
Babası evde olmayacak
Hayır hiçte şiş değil, gayet sağlıklıbademcikleri mi şişmiş özgürün eee tabi seninle ne pis fanteziler yaptıysa mikrop kapmış @Çiğdem- @denizz19 @Forumdash @cookies @Harunnn60
Yaş ilerledikçe gözlerde sorunlar olur. Şahin gibi keskin gözlerim yok, senin gibibademcikleri mi şişmiş özgürün eee tabi seninle ne pis fanteziler yaptıysa mikrop kapmış @Çiğdem- @denizz19 @Forumdash @cookies @Harunnn60
Babamlar tatile çıkıyor yalnız kalmamak için de Denizi çağırdım
Belki de gelemem bakalım daha belli değilBenim başım bağlı cnm
5 gün bam bam bam
Yaş ilerledikçe gözlerde sorunlar olur. Şahin gibi keskin gözlerim yok, senin gibi
deniz niyetini belli etmiş kız bu arada bu serhat kocaelinin hangi ilçesindendi bu palu ailesi de kocaeli körfezdenmiş yakınsa söyleyelim de şu tuncer serhatın içindeki cinleri çıkarsın
Gelmezsen kaybedersinBelki de gelemem bakalım daha belli değil
Körfez uzak bize avucunu yaladeniz niyetini belli etmiş kız bu arada bu serhat kocaelinin hangi ilçesindendi bu palu ailesi de kocaeli körfezdenmiş yakınsa söyleyelim de şu tuncer serhatın içindeki cinleri çıkarsın