Atarlar karadeniz burası Senin kemenceyi almadını duysalar tüfekle basarlar konuyuAtmazlare
Bende kara denizliyim. n diyem benAtarlar karadeniz burası Senin kemenceyi almadını duysalar tüfekle basarlar konuyu
Saolda Bilecikde oturuyorum ben.Geçmişolsun sanada oralarda bişey varmı ?Başta geçmiş olsun
Burada giresun bulancak taraflarında ciddi hasarlar oluyor biz görele ilçesindeyiz ama şuan köydeyiz buralarda çok bişi olmuyor ama yaz gelmedi hergün yağmur olur mu her gün yağıyor her gün yağıyor ve buraların yağmuru normal bir yağmur değil biliyorsunSaolda Bilecikde oturuyorum ben.Geçmişolsun sanada oralarda bişey varmı ?
Haberlerden biliyorum sel felaket var hep. üzüldüm.Burada giresun bulancak taraflarında ciddi hasarlar oluyor biz görele ilçesindeyiz ama şuan köydeyiz buralarda çok bişi olmuyor ama yaz gelmedi hergün yağmur olur mu her gün yağıyor her gün yağıyor ve buraların yağmuru normal bir yağmur değil biliyorsun
O zaman madem karadenizli olarak kemenceyi koymadın sen çakma akradenizlisinHaberlerden biliyorum sel felaket var hep. üzüldüm.
Uyyy uşşşağum bilmiyurdum daaa şaşurdum karadeniz şivesi asla yakışmadı bu arada banaBende kara denizliyim. n diyem ben
oralarda hiç büyümedim zaten.hep marmara bölgesindeydim.40 yılda bir giderim oralaraO zaman madem karadenizli olarak kemenceyi koymadın sen çakma akradenizlisin
O zaman madem karadenizli olarak kemenceyi koymadın sen çakma akradenizlisin
Sen nerelisin uşağumm komık oldu daUyyy uşşşağum bilmiyurdum daaa şaşurdum karadeniz şivesi asla yakışmadı bu arada bana
oralarda hiç büyümedim zaten.hep marmara bölgesindeydim.40 yılda bir giderim oralara
------
Sen nerelisin uşağumm komık oldu da
Adam kemenceyi bilmiyor çakma karadenizli çıktıUyyy uşşşağum bilmiyurdum daaa şaşurdum karadeniz şivesi asla yakışmadı bu arada bana
Trakyalıyım beyaoralarda hiç büyümedim zaten.hep marmara bölgesindeydim.40 yılda bir giderim oralara
------
Sen nerelisin uşağumm komık oldu da
Yaa ne sandınAdam kemenceyi bilmiyor çakma karadenizli çıktı
Bilmesemde olurAdam kemenceyi bilmiyor çakma karadenizli çıktı
Güzelmiş kardeşimTrakyalıyım beya
Yaa ne sandın
Bilmesemde olur
------
Güzelmiş kardeşim
hayır ya biliceksin yada kanını bir vampire 0 a düşene kadar emdirip sonrada hastanede istanbullu birinin kanından alıp öyle devam ediceksinTrakyalıyım beya
Yaa ne sandın
Oldu gözlewrim dolduhayır ya biliceksin yada kanını bir vampire 0 a düşene kadar emdirip sonrada hastanede istanbullu birinin kanından alıp öyle devam ediceksin
Vampir bildiğin varsahayır ya biliceksin yada kanını bir vampire 0 a düşene kadar emdirip sonrada hastanede istanbullu birinin kanından alıp öyle devam ediceksin
Vampir bildiğin varsa
Benim hayatım fantastik Hemen bir tane gönderiyorum doğanın oraya pencereyi aç ve davet etOldu gözlewrim doldu
Yda tatlı cadı hemde nine cadıBenim hayatım fantastik Hemen bir tane gönderiyorum doğanın oraya pencereyi aç ve davet et