'Ne Münasebet' Final Yapıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,319
Puanı
1,060
'Ne Münasebet' Final Yapıyor!

133198-150x150.jpg

Show TV'nin sevilen dizisi Ne Münasebet'ten kötü haber geldi.

Kadrosunda Pelin Akil, Sarp Levendoğlu, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Ayşen Sezerel, Hakan Altıner, Mert Yavuzcan, Bahar Akça, Gizem Güven ve Pınar Şenol gibi isimlerin yer aldığı, yapımcılığını ise ARC Film'in üstlendiği dizinin yeni sezonda farklı bir gün ve saatte yayınlanacağı açıklanmıştı.

Ancak geçtiğimiz günlerde yapımcı ile kanal arasında yapılan sözleşmenin fesh edildiği ortaya çıktı ve 13 bölümlük anlaşmanın daha fazla uzatılmamasına karar verildi. Sevilen dizi, bir değişiklik olmazsa 28 Eylül'de ekranlara veda edecek.

Ne Münasebet, yeni bölümleriyle her Pazartesi 20.30'da Show TV'de!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

En azından 4 bölümde falan kaldırılmadı 5 bölümü daha olacak olması güzel. :)

Show Tv yine tutturamadı. :( :(

Gk karşısında dayanamayacağını anlayan Show Tv doğru bir karar vermiş. :A

Beklenen karar aslında ama bence fena değildi Show için.

Ayy sende ne var ne yok o kıçı kırık diziye bağlıyon :F
Farkındaysen ne olduysa GK'nın pazartesi gününe alınmasıyla başladı. :Z :A
Kırgın Çiçekler haberi, TKY'nin gün değiştirmesi, NM'in final haberi. :A

Show Tv yine tutturamadı. :( :(

Gk karşısında dayanamayacağını anlayan Show Tv doğru bir karar vermiş. :A
Tutturamadı mı? Belki tam olarak başarılı olamadı, ama her hafta ilk 10'a giriyordu. Hem GK ile yarışmak gibi bir iddiası da yoktu zaten, en azından kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalacak.

Tutturamadı mı? Belki tam olarak başarılı olamadı, ama her hafta ilk 10'a giriyordu. Hem GK ile yarışmak gibi bir iddiası da yoktu zaten, en azından kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalacak.
Tutturamadı tabi. Dizi tuttu da ondan mı final yapıyor?

Son kısmı şaka olarak yazdım zaten. Sana göre kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalacak. Bana göre de hep kalitesiz dizi olarak akıllarda kalaca. :)

Farkındaysen ne olduysa GK'nın pazartesi gününe alınmasıyla başladı. :Z :A
Kırgın Çiçekler haberi, TKY'nin gün değiştirmesi, NM'in final haberi. :A
Ayy sen nasıl senaryo yazıyon TKY zaten gün değiştirecekti çoktan bu haber mevcuttu :F Ne Münasebet zaten belliydi final yapacağı Kırgın Çiçekler harcadı şimdi tozunu süpürmesi GK'na kaldı :F

Tutturamadı tabi. Dizi tuttu da ondan mı final yapıyor?

Son kısmı şaka olarak yazdım zaten. Sana göre kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalacak. Bana göre de hep kalitesiz dizi olarak akıllarda kalaca. :)
Anlaşma durduk yere fesh edilmiş. En azından bir süre daha yayınlanabilir, karar da öyle verilebilirdi. Belki çok başarılı olmadı, ama Fabrika Kızı ve Tutar mı Tutar'a nispeten daha iyi sonuçlar aldı. :)

Son düzenleme:
Ne Münasebet haberi Dedikoducu Çocuk'tan değildir. Bu da kaynağın linki:
http://anasayfahaberleri.com/Ne-Munasebet-Dizisi-Bitiyor-Mu-Dizi-Neden-Final-Karari-Aldi/5733

Kertenkele haberini ise başka ve özel bir kaynaktan buldum, o da Dedikoducu'dan değil. Kaldı ki ondan olsa bile o tür "yeni oyuncu" haberlerinin dedikodu ile alakası olmadığının bilinmesi lazım. Konularımı kilitlettirmek isteyenlere hayal kırıklığı yaşattıysam özür dilerim. :))

Ne Münasebet haberi Dedikoducu Çocuk'tan değildir. Bu da kaynağın linki:
http://anasayfahaberleri.com/Ne-Munasebet-Dizisi-Bitiyor-Mu-Dizi-Neden-Final-Karari-Aldi/5733

Kertenkele haberini ise başka ve özel bir kaynaktan buldum, o da Dedikoducu'dan değil. Kaldı ki ondan olsa bile o tür "yeni oyuncu" haberlerinin dedikodu ile alakası olmadığının bilinmesi lazım. Konularımı kilitlettirmek isteyenlere hayal kırıklığı yaşattıysam özür dilerim. :))
Paravan bir site bulmuşsun ama bu kaynakları ciddiye almamak gerekiyor. Zira bu haberleri çok önceden ''tık'' almak için yapıyorlar.

Kertenkele haberi Dedikoducu Çocuk'tan başka hiçbir yerde göremedim ben.

Sende bakar mısın şu konulara? @mrt-06 kimseye haksızlık yapmak istemem.

Paravan bir site bulmuşsun ama bu kaynakları ciddiye almamak gerekiyor. Zira bu haberleri çok önceden ''tık'' almak için yapıyorlar.

Kertenkele haberi Dedikoducu Çocuk'tan başka hiçbir yerde göremedim ben.

Sende bakar mısın şu konulara? @mrt-06 kimseye haksızlık yapmak istemem.

Bana gıcıklığından dolayı bunu yapıyorsan daha da bir şey demiyorum. Sen açsan kesinlikle doğru bir haber olacaktı, ama ben açtığım için yanlış oldu.

Ne Münasebet haberini Dedikoducu'da gördüm, ama konuyu açmak için başka bir kaynak aradım ve bunu buldum. Yeni oyuncu haberini ise çekimlere giden herhangi bir kişi bile görebilir, bunun dedikodu ile alakası yok.

Pelin Akil, bugün dizinin bitmeyeceğini açıkladı.

@sürgünüm haklı bu tarz yerleri ciddiye almamız gerekiyor, haber zaten başlı başına bir komedi dikkatli incelenirse.

Madem hiçbir açıklama yapmadı oyuncularla ilgili olmadığını nasıl belirtti? Son kısım güldürdü. :)

"Hiç bir açıklama yapmayan yapım şirketi, konunun oyuncularla ilgili olmadığını belirtti."

https://fav10.net/forum/threads/rey...açılan-konular-hakkında-Önemli-duyuru.242468/

Diziyle ilgili resmi yerlerden açıklama gelmedikçe final haberlerinin yapılmaması gerekiyor, bu yüzden konu kilit. Şayet doğrulanırsa yeniden kilidini açarım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,650
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919