Kanal D Ne Diyosuun - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
b1dae8687fda6c3467b8e38a345a67e2.jpg

İlker Aksum ile Dilara Gönder'in başrolde yer aldığı 'Ne Diyosuun', bu akşam 22.30'da başlıyor!

Kolay kolay bitmeyecek bir aşkın hikayesi! Ali Kemal - Cansu çifti geçmişte sevgili olamayı beceremez, şimdi de ayrılmayı beceremez. Garip bir durum içerisine sürüklenen çiftten ayrılık komedisi.

Bu konuda dizi hakkında yorumlar ve paylaşımlar yapabilirsiniz.​

Pek umudum yok diziden. :( Bakarım biraz belki derslerim yetişirse. :)

Yarın netten izlerim merak ediyordum bize göre saati geç bir de yarın erken kalkmak zorunda olduğum için TV`den izleyemem. :)

Yanımda olman için neden sevgili olmak zorundayız? Sevgili olmasakta yine yanımda olamaz mısın? #NeDiyosuun

BgshzhvCMAAD__p.jpg

Dilara Gönder çok güzel. :D Ali Kemal komik bir karakter olmuş. :D

Hahaha Bülent Seyran gelir gelmez iyi güldürdü. :F

Ben bugün izledim. Normal geldi. Geçişleri falan gayet iyiydi ama TNS'de zinhar tutamayacak bir dizi boşa çaba. Komedi yönü sonradan açılsa bile TNS'de imkanı yok tutmaz.

Ali Kemal, Cansu'ya evlenme teklif etmeye karar veriyor... #NeDiyosuun bu akşam 23'te!BhOqlzPCMAAXSKc.jpg

İlker Aksum'un rolüne uyumu ve performansının yanında da, Dilara Gönder'in de performansına ayrı parantez açmak gerek. Dilara Gönder şaşırtıcı sahnelerde de, şaşırtıcı performanslara da imzasını atıyor. Bülent Seyran da olmuş rolüne. Ali Kemal ile Cansu'nun ilişkilerini ve birbirinden kopamayışlarını da çok iyi resmettiler. İlk bölümünü daha ilk günden izlemiş ve beğenmiş bulunmaktayım. İlerleyen bölümleri de en az, ilk bölüm kadar renkli olacağına eminim. Umarım uzun ömürlü bir dizi olur.