Lakers,Clippers,Nets,76ers,Heat bu sezon favorilerim ve 2008den beri Lakers tutuyorumLakers, Nets ve Clippers favorilerim Lakers'ı tutuyorum.Lebron'u çok sevdiğimden. Sen?
Lakers,Clippers,Nets,76ers,Heat bu sezon favorilerim ve 2008den beri Lakers tutuyorumLakers, Nets ve Clippers favorilerim Lakers'ı tutuyorum.Lebron'u çok sevdiğimden. Sen?
Yok yoldaşım, normal sezonda olduğumuz için her maçı izlemiyorum şimdilik.Yoldaşım 😍,maçı seyrettin mi?
Sınavlar falan mı?Yok yoldaşım, normal sezonda olduğumuz için her maçı izlemiyorum şimdilik.Zaten yoğunum şu ara sabaha karşı uyanmam pek mümkün değil.
Haklı bir tespit ama sadece onlar değil.Sınavlar falan mı?
Ersan için çok iyi olmuş Utah bu sezon çok iyi gidiyorErsan'ın Utah ile anlaştığı haberleri doğruysa aşırı mutlu olurum. Bu zamana kadar FA kalması çok saçmaydı ama şimdi beklediğine değmiş gibi. Gidebileceği en iyi yere gidiyor. Utah'a yedekten çok iyi katkı verecektir.
Akıllara 2018/2019 gelir... Lebron Ad'sizdi o dönem ve yine de o çer çöp tayfayı ilk 3'e çıkarmıştı Batı'da. Sonra sakatlandı ve playoff dışı kalma rezilliğini gördük... Bu sene yine Ad'siz 2. sıraya çıkardı. Sonra sakatlandı ve takım tepe taklak dibe doğru ilerliyor... Umarım Lebron dönene kadar Ad daha erken döner biraz win streak olur da en azından playoff dışı kalmayız bu sene...
Playoff dışı kalmaz bence Lakers ama altlardan gireceği kesin daha zorlu bir playoff olacak bu sene. Lebron'un iyi dönmesi ve performansını yükseltmesi de gerekiyor.Akıllara 2018/2019 gelir... Lebron Ad'sizdi o dönem ve yine de o çer çöp tayfayı ilk 3'e çıkarmıştı Batı'da. Sonra sakatlandı ve playoff dışı kalma rezilliğini gördük... Bu sene yine Ad'siz 2. sıraya çıkardı. Sonra sakatlandı ve takım tepe taklak dibe doğru ilerliyor... Umarım Lebron dönene kadar Ad daha erken döner biraz win streak olur da en azından playoff dışı kalmayız bu sene...
Vay be öyle çok tuttuğum bir oyuncu değildir ama üzüldüm.
Ciddi bir sakatlıksa değişirdi de ciddi sakatlanmadı.(Değişmedi, sakatlıktan döndüğü gibi de şov yaptı...) @MasacRE
Kalamazsa cümbüşe gel.Efes, elindeki iki maçı vererek seriyi 2-2'ye getirtti. Sezon içerisinde birçok oyuncusu eksilen Real Madrid müthiş direniyor gerçekten. Pablo Laso adeta Ergin Ataman'a koçluk dersi veriyor. Beşinci maç kolay olmayacak ama Efes bir şekilde kazanıp Final Four'a kalır.
İnşallah diyelim.Kalamazsa cümbüşe gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?