Şimdi gaza gelirler mazallah Curry Thompson felam felaket olurBu maç çok net CAVS'ın. @MEnes rahat rahat uyusun
Şimdi gaza gelirler mazallah Curry Thompson felam felaket olurBu maç çok net CAVS'ın. @MEnes rahat rahat uyusun
Lebron ve Irving tempo yakaladı son iki maçtır. Green manyağı adamı gaza getirdiŞimdi gaza gelirler mazallah Curry Thompson felam felaket olur
Curry şuan tehlikede daha 5 dka 2 faul kötü oldu sizin içinHakemler eyyama başladı
Bunu kendime hakaret kabul ederim.Eyvallah adaş ne varsa sende var bu üşengeçlerden hayır yok@EFE UYSAL
Doluşun beyler @HeisenBerg @MasacRE- ve @sürgünüm abi her ne kadar uyuduğundan şüphe etsem de
Karşı rakip olunca tabi böyle dicek kabullenemezSağ ayağı hareketliydi.
Ben dedim zati uyumamıştır birşeyler yapıyodur diyeBunu kendime hakaret kabul ederim.
Müthiş bir film izliyordum son 15 dakikası kalmıştı en heyecanlı yerinde kesmek istemedim. Tabii televizyon açıktı göz ucuyla da basket maçını izliyordum.
Ben dedim zati uyumamıştır birşeyler yapıyodur diyeBunu kendime hakaret kabul ederim.
Müthiş bir film izliyordum son 15 dakikası kalmıştı en heyecanlı yerinde kesmek istemedim. Tabii televizyon açıktı göz ucuyla da basket maçını izliyordum.
Hani nerde dedin, içinden demiş olmalısın.Karşı rakip olunca tabi böyle dicek kabullenemez
Ben dedim zati uyumamıştır birşeyler yapıyodur diye
Ben dedim zati uyumamıştır birşeyler yapıyodur diye
28 oldu ya la. 😱 Yürek mi yemiş bunlar.
https://fav10.net/forum/threads/nba...liers-6-maç-yorum-sohbet.258608/#post-2764891Hani nerde dedin, içinden demiş olmalısın.
Bu Golden State'e ne olmuş, hücum yapamaz olmuş.
Sizinkiler fena gaza getirdi bizimkileri kendilerine geldiler28 oldu ya la. 😱 Yürek mi yemiş bunlar.
Sizinkiler fena gaza getirdi bizimkileri kendilerine geldiler28 oldu ya la. 😱 Yürek mi yemiş bunlar.
Böyle giderse tarihi fark yicez.https://fav10.net/forum/threads/nba-playofflar-final-serisi-golden-state-warriors-cleveland-cavaliers-6-maç-yorum-sohbet.258608/#post-2764891
BurdaBen Clevelandı tutuyorum
Sizinkiler fena gaza getirdi bizimkileri kendilerine geldilerSizde üçlük atan yok şuan felaket Curry 2 faullü22 sayı fark
Hoşgeldin abi yine totemim tuttu ve geldinBunu kendime hakaret kabul ederim.
İlk çeyrek 20 sayı fark berbattınızBöyle giderse tarihi fark yicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?