NBA Final Serisi 5. Maç - Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers - Yorum ve Sohbet Konusu

Cleveland'a beyzbolu sevdiren adam gibi adam

J.R Smith'in şu oyununa yazık. Love, Korver ve Deron'a yazıklar olsun. Defolun gidin hak etmiyorsunuz bu takımda olmayı.

Şimdi burada önemli olan Zazayı gönderip iyi bir oyuncu daha almak. Eger bunu da gerçekleştirirsek bir daha ki sezon şampiyonluk neden olmasın?

Geçmiş olsun. Lebron'a da aşırı üzüldüm. Gerçekten yazık adama. Hiç bir şekilde böyle yenilmeyi hak etmiyordu adam. Cavs yönetimi de yol alıp gitsin şu benchi adam gibi kursun. Love da defolup gidebilir istediği takıma.

Korver, Deron, Shumpert Allah topunuzun belasını versin. Leş oğlu leşler.

Veee şampiyon Golden State Warriors!
Verin Durant abinize bakayım Mvp'yi.

Lebronın mücadelesine azmine, dayanıklılığına yazık be utanın utanın Lebrondan, Korver, Deron, Love...

Lebronın mücadelesine azmine, dayanıklılığına yazık be utanın utanın Lebrondan, Korver, Deron, Love...
Baya baya tiksiniyorum. Karakter olur oyuncu dediğinde. Sen geçen yılın şampiyonu olan takımdasın biraz bir şeyler katın be. Kimse ne destek oldu ne de sorumluluk alıp karakter koydu. Hele şu maçta Love gözümde yok oldu artık daha da iplemem onu, yallah başka takıma.

Birinci maçtan sonra demiştim seri 4-1 biter diye. Aslında dördüncü maçı da kaybetmezdik de ne gerek var, kendi evimizde taraftarla şampiyonluk kutlayıp + 15 milyon dolar kazanmak var iken. Böylece adamım Kevin Durant, 2012'nin rövanşını Lebron'dan aldı.

Ağlama kral senden büyük Durant var.

Durant ile Lebron kıyası da görmeyelim şimdi ya. Lebron'un geçen sene kazandırdığı şampiyonluk ile bu sene Durant'in GSW'ye kazandırdığı şampiyonluk aynı değil. Kadro olarak terazide çok ağır basıyordu zaten GSW. Geçen sene ise terazi dengedeydi ve Lebron söke söke aldı şampiyonluğu.

Ağlıyordu duygusal Lebroncular, atıyordu Durant durmadan.

Şu Zaza denen boş herifi gönderip yerine daha iyi birisi gelirse seneye bir şampiyonluk daha hayal değil bence.