NBA Ödüllü Oyunu Ünllüler Kazandı | Survivor Ex-Magazin

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060
Dün akşam eleme gecesiyle ekranlara gelen Survivor'da heycan bitmiyordu. Acun Ilıcalı'nın bir süpriziyle geceye renk kattı. Eleme sonrası oyunu kazanan takım bu gece düzenlenecek olan Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder NBA maçına gideceklerdi.

Ödül Ünlülerin

@Bully @Yiğitt @Doğu @eskici @dosimosi @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @polat şaşmaz @beyazsoy

Ulan ben de uyudun sandım adam meğerse konu açıyormuş bu saatte
@Forumdash

Bizimkilerin pespaye kıyafetlerinden ötürü 20 saniyede gördüm gerek kalmadı

Ulan ben de uyudun sandım adam meğerse konu açıyormuş bu saatte
@Forumdash

Bizimkilerin pespaye kıyafetlerinden ötürü 20 saniyede gördüm gerek kalmadı
Ben de bekliyorum
uzun zaman oldu magazin yapmayalı bu gece extra magazin yapayım dedim
(can sıkıntısı nelere kadir)

Ponpon kızları az fazla gösterseniz ölürsünüz değil mi?

En yakın çekim bu, burda da yok.
En çok sayıyı alıp gidemediyse üzülürüm gerçekten
@Doğu

Bizimkiler ayağa kalkmiş

En yakın çekim bu, burda da yok.
En çok sayıyı alıp gidemediyse üzülürüm gerçekten
@Doğu

Bizimkiler ayağa kalkmiş
Büyük ihtimalle merak uyandırmak için başka yere oturtmuştur. Zaten aynı yerden yan yana bile bilet bulmak zor. Acun'u da göremedim. Konseyde "ben de geliyorum" demişti

Büyük ihtimalle merak uyandırmak için başka yere oturtmuştur. Zaten aynı yerden yan yana bile bilet bulmak zor. Acun'u da göremedim. Konseyde "ben de geliyorum" demişti
Acun ona özel bilet verir seneye(belki)

Tam sığır ya. O tiple hiç bir yere varamaz.
OKC başak geçiyor fark 20 oldu.

Diğer takımları bilmem ama Oklahoma bu sahada maç kaybetmez. Taraftarıyla bütünleşen bir yapısı var. Tabii bir Abdi İpekçi değil

OKC başak geçiyor fark 20 oldu.

Diğer takımları bilmem ama Oklahoma bu sahada maç kaybetmez. Taraftarıyla bütünleşen bir yapısı var. Tabii bir Abdi İpekçi değil
Normal hücum yapmıyorlar la. Biçti herifler resmen. İki maçtır insan üstü hücum ediyorlar.
Bu şekilde deplasmanda maç alamaz GSW. Seri de 4-2 biter bu gidişle.

Normal hücum yapmıyorlar la. Biçti herifler resmen. İki maçtır insan üstü hücum ediyorlar.
Bu şekilde deplasmanda maç alamaz GSW. Seri de 4-2 biter bu gidişle.
Seriyi OKC kazanırsa rakibi kim olur?

Bu arada Atakan olayı çok fena ya fragmanı izledikçe üzülüyorum. Allah ailesine sabır versin. Bir an kendimi onların yerine koydum yazık günah. Acun önceden uyarıyorum diyordu aileleri. İnşallah haber vermiştir sağlık durumu hakkında

OKC kazanırsa rakibi yüksek ihtimal Cleveland olacak. Tabi o seri daha 2-2 ama avantaj Cleveland'da. Bakalım göreceğiz.

Tanımıyorum Atakan'ı veya diğer kimseleri. O yüzden üzülmemi gerektirecek bir durum yok.

OKC kazanırsa rakibi yüksek ihtimal Cleveland olacak. Tabi o seri daha 2-2 ama avantaj Cleveland'da. Bakalım göreceğiz.

Tanımıyorum Atakan'ı veya diğer kimseleri. O yüzden üzülmemi gerektirecek bir durum yok.
O değil de Curry berbat oynuyor. Geçen sene neredeyse tek başına şampiyon yapan adam nerdee şimdiki nerde.. Semih beyin ameliyatı yapmış Stephen Curry'e
@Maskeli Fedai