Euro 2012 maçları vardı ve Star gibi haziran başında sezon finali yapmadı reytingler düşmesin diye
BENİ AFFET DENİZ YILDIZINDAN DAHA FAZLA SÜRDÜ NE SALLIYON SEN
Euro 2012 maçları vardı ve Star gibi haziran başında sezon finali yapmadı reytingler düşmesin diye
BENİ AFFET DENİZ YILDIZINDAN DAHA FAZLA SÜRDÜ NE SALLIYON SEN
[TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]Rezil
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]BENI AFFET[/TD]
[TD]SHOW[/TD]
[TD]17:35:10[/TD]
[TD]0:56:01[/TD]
[TD]1,48%[/TD]
[TD]7,71%[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
beni affet 1.sezon aldı 5 i deniz yıldızının 1.sezon ki finalinin reytingi koysana ozmn seninki saçmalık 3.sezonki finalle 1.sezonki finali kıyaslıyonsaçmalıga bak kim bilir hangi tarih sanki simdi öle aliyor 5 reyting aliyor 4 aliyor
Muhteşem Yüzyıla demiştim Beni Affet tek reyting
ozmn bu sana gelsin[TABLE="class: rating, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: XL68, width: 38"]55[/TD]
[TD="class: XL68, width: 309"]DENIZ YILDIZI.[/TD]
[TD="class: XL68, width: 101"]FOX[/TD]
[TD="class: XL67, width: 64"]1,24%[/TD]
[TD="class: XL67, width: 64"]5,04%
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
rezil -
- - - Ekleme - - -
BU SENE ACUN VAR FENA FARK ATACAK FOXA STAR acun dila hanım çok fena fark atacak
BU SENE ACUN VAR FENA FARK ATACAK FOXA STAR acun dila hanım çok fena fark atacak
Dila Hanım neden bu kadar abartılıyor fragmanı gördük sadece at var
star foxu kesin geçti bu sene 1.cilik için atv ye kapısıcak acun sayesinde para var huzur var kanal da acunla döktürecek fox yazın ilk 25e zor girdi kısın durumu çok kötü olacak
Acun Show da da vardı neden Show 1.değildi star da acun + muhteşem yüzyıl var diğer diziler tutacak mı kesin değil nasıl 1. oluyor
hiçbir sey kesin deil
tek birsey kesin acun cumartesi pazar döktürecek neyse eylülde görürsürüz fox 6.cı olur stv 5.ci
Acun rezil O ses türkiye bitti kurtulduk pazar reyting sayfasında o ses türkiye süper gidiyo diye yazacakmısın?