Hoş bir görüntü verir bence.İtalik yazısı iyi değil yana sadece el yazılarında eğilir harfler.
İtalik'lerin makarnası güzel olur.
Hoş bir görüntü verir bence.İtalik yazısı iyi değil yana sadece el yazılarında eğilir harfler.
İtalik'lerin makarnası güzel olur.
Bu mu hoş?Hoş bir görüntü verir bence.
Hayır buraya yazılmaayacak ama. Avatarın altına yazılınca hoş duracağını düşünüyorum, düzBu mu hoş?
Ben de eskiden severdim de sonra el yazısında daha iyi durduğunu farkettim.
Artık yok ve istemiyoruz da zaten. Herkes tek tip daha iyi.@OzaN eskiden yazı stilini sabit yapabiliyordun ona noldu ?
Geçici bir sorundur herhalde?
sorun tapatalkta mı diyorsun? sizde de öyle mi?Artık yok ve istemiyoruz da zaten. Herkes tek tip daha iyi.
Geçici bir sorundur herhalde?
Bende sorun yok suan tapatalk tayımsorun tapatalkta mı diyorsun? sizde de öyle mi?
Yeniden kapatıp aç hesabını. Bende'de bazen oluyor.
bende de dün gece oldu cepten de taplettende öyle bi cıkayım forumdan bakalım düzelcek miBende sorun yok suan tapatalk tayım
tammYeniden kapatıp aç hesabını. Bende'de bazen oluyor.
Buraya değiştirilebilecek istekler yapılıyor. Öyle bir istek olmazForumdakilerin kışkırılmamasını isterdim de bu pek bi zor gibi.
O da değiştirilirde kişide bitiyor iş yoksa ben durduk yere niye kışkırıyım herneyse es geç benim isteğimiBuraya değiştirilebilecek istekler yapılıyor. Öyle bir istek olmaz