Merak ettim, bir ara bana da atsana.Var hatta linkini daha öncelerde OzaN admine atmıştım adminde forum yavaşlar yapmasına yaparız demişti bakalım şimdi yeni sunucuya filan geçtik ya şimdi ne cevap verecek
Çok saçma bence, rahatsız edici olur. Üstelik kotalı internet için de çok kötü olur.@OzaN bir üyenin profiline girdiğinde o üyenin seçtiği müzik çalsa fena olmaz başka forumlarda görmüştüm bunu
Buna sonuna kadar katiliyorum eskiden vardi cok guzeldi @OzaNkonuda kimler online kesinlikle olmalı
İstemiyenlere kapama seçeneği olsunÇok saçma bence, rahatsız edici olur. Üstelik kotalı internet için de çok kötü olur.
Evet vardı, ben de hatırlıyorum.Buna sonuna kadar katiliyorum eskiden vardi cok guzeldi @OzaN
Bildiğim kadarıyla XenForo'da o eklenti yok zaten, ben beğensem de bir şey değişmez.İstemiyenlere kapama seçeneği olsun
Baştan söyleseneEvet vardı, ben de hatırlıyorum.
Bildiğim kadarıyla XenForo'da o eklenti yok zaten, ben beğensem de bir şey değişmez.
Ben de düşündüm onu ama yok olmaz öyle de.İmza o kadar önemli mi ki ya? Durumunuzu güncelleyin daha iyi.
Eğer gelecekse de sol tarafta avatarın altındaki yere sığdırılabilirse daha hoş olur.@OzaN
Niye olmasın ki? Hayal ettiğimde oldukça hoş duruyordu.Ben de düşündüm onu ama yok olmaz öyle de.
Hele şu an durum güncelleme, kapak fotoğrafı falan varken imza gerçekten gereksiz. Bir daha hiç gelmez herhalde.
konuda kimler online mutlaka olması lazım admin ona bi ayar çeksenBen de düşündüm onu ama yok olmaz öyle de.
Hele şu an durum güncelleme, kapak fotoğrafı falan varken imza gerçekten gereksiz. Bir daha hiç gelmez herhalde.
Benim hayalimde yakışmadı.Niye olmasın ki? Hayal ettiğimde oldukça hoş duruyordu.
İnşallah olur ileride.konuda kimler online mutlaka olması lazım admin ona bi ayar çeksen
ilerisi mi var daha yap işteBenim hayalimde yakışmadı.
İnşallah olur ileride.
Yazıyı küçük ve italik şeklinde hayal et bi de, belki beğenirsin.Benim hayalimde yakışmadı.
İnşallah olur ileride.
İtalik yazısı iyi değil yana sadece el yazılarında eğilir harfler.Yazıyı küçük ve italik şeklinde hayal et bi de, belki beğenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?