Nasıl Bir FavoriForumum İsterdiniz?

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başlık geniş kapsamlı bir başlık oldu ama asıl sormak istediğim soru o kadar geniş kapsamlı değil.

Forumda önümüzdeki günlerde hem içerik hem de genel yapılanma olarak bazı yenilikler yapmayı planlıyorum onlar öncesinde sizin de fikirlerinizi almak istedim.

Sizce forumda içerik olarak neler olmalı? Sizin forumda ilginizi çeken konular neler? Forumda ne tip konular daha fazla olsa sevinirsiniz? Hangi tarz konuların yoğunluğu arttırılmalı?

Bunların dışında forumda eskiden olan şimdi de olmasını istediğiniz etkinlikler var mı? Şu tarz bir etkinlik yapılsa ne güzel olurdu dediğiniz bir etkinlik var mı?

Kısacası forumda konu olarak neler görmek isterdiniz?

Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Konun içeriyi başkaymış..

Bence Reyting bölümü forumun en iyi bölümü ama forumda oyun bölümünün gelişmesini isterim mesela oyun incelemeleri ya da onlarla ilgili güncel haberler. Ayrıca buna ek olarak senaryo bölümü eskisi gibi aktif olsa yarışmalar filan. Onun harici beni çok ilgilendiren bölüm yok....
Bide her zaman dediğim gibi Survivor.
@OzaN

@OzaN bir an önce favori üye olmak istiyorum.
Böyle rica ederek falan konu açtırmak canımı sıkıyor.Açmıyor hiç kimse hem!

Hem ben zaten favori üyeydim ama siz hangi akla hizmet beni çıkarırsınız birden?

Geri yapın lütfen bekliyorum.
@OzaN

Son düzenleme:
Yönetim kadrosunda değişiklikller olmalı. (mesaj yerine gitmiştir umarım.
)
Reyting konularına yorumlar düzenli olarak yapılmalı.
Eğitim konuları için atılım yapmak istedik ama maalesef başarılı olamadık.
Bu konu için çözüm bulabiliriz.
Köşe yazılarına ağırlık verelim.
Biyografi yarışmasını sen düzenleyebilirsin. O zaman katılım olur.
Reyting konularına mesaj yazımı yasaklanmalı. Yerine reyting yorumları konusu açılsın. Böylelikle konuda mesaj kirliliği olmaz.
Diziler ile ilgili yapılan yorumlar dizilerin yorum konularına yapılsın. Reyting konularına yapılan yorumlar silinsin.

Aklıma geldikçe yazarım

Reyting sonuçları bölümünde eski konularda uzun uzun değerlendirme mesajları görüyordum bencede şimdi öyle olmalı bu konuda teşfik amaçlı etkinlikler olmalı bence en iyi yorumcu seçme gibi.

reyting konularında mesajı yasaklarsan reyting konuları gazetenin ekonomi sayfası kadar reyting alır sıfırı çeker, en fazla ilgi gösterilen konuya dinamitmi koysunlar?

Dizi bölümüne mesaj sınırı getirilmeli.Böylelikle diğer konulara olan ilgi daha da artar.@OzaN

Herkesin belirttiği gibi oyun bölümü çok yetersiz yeni çıkan oyunların incelemeleri olmalı(Ben yardımcı olabilirim bu konuda),yamalar,hileler olmalı.

Herkesin belirttiği gibi oyun bölümü çok yetersiz yeni çıkan oyunların incelemeleri olmalı(Ben yardımcı olabilirim bu konuda),yamalar,hileler olmalı.
+1 Ben konu açmaya çalışıyorum ama devamı gelmiyor.
Ayrıca oyun bölümüne alt forumlar gelebilir.Online oyunlar,single player vesaire. Hatta atari oyunları,90's oyunları bile eklenebilir.

Spor bölümüde biraz canlanmalı en fazla 3 konu açılıyor günde o bölüme.Hatta basketbol bölümüne haftada 3 kere filan.Onlarda benim .

@OzaN

Son düzenleme:
Forumda Futbol ve Reyting konularının daha çok olmasını isterim
Etkinlikler de de Reyting Tahminleri eskisi gibi aktif değil onun da gelişmesini isterim ve senaryo reytinglerinin de olmasını çok isterim

Forumda Futbol ve Reyting konularının daha çok olmasını isterim
Etkinlikler de de Reyting Tahminleri eskisi gibi aktif değil onun da gelişmesini isterim ve senaryo reytinglerinin de olmasını çok isterim
Reyting konuları yeterli zaten.Gereken hiti alıyorlar gündelik.Diğer bölümlerin de en az onların %40'ı kadar aktif olması lazım.

Mesela oyun bölümü için modların konu açmasını beklemeylim oyun bölümü için bi grup oluşturulsun 5 kişilik onlar ortaklaşa konuları kendi aralarında paylaşıp oyun incelemesi falan yapsınlar. Eğitim için, ingilizce bölümümüz için, reyting için vs. aynısı yapılabilir böylece her konuyu daha fazla aktif tutabiliriz.

Basketbol bölümü aşırı pasif.NBA'i zaten saymıyorum ama TBL'den bile haberler çoğu zaman açılmıyor.

-Reyting bölümü, diğer bütün bölümleri geçip forumu domine ediyor. Diğer bölümlerin de önemi artsa iyi olacak. Editörler genelde Reyting bölümüne çalışıyor. Biraz daha geniş görev kapsamı olsa Editörlerin -reyting bölümü dışında- iyi olur bence. Reyting bölümü illaki 1. olacaktır yine de, ama öteki bölümlerin neredeyse hepsi 0'a gelmiş durumda yani. Bunlardan en çok oyun bölümünün aktif olmasını isterim

-Siyasi içerikli konular açmak artık serbestse (hergün açılıyor maşallah) biz de açalım bir sürü konu. Huzur bozulmasın diye açmamazlık yapmayalım. Neyse, demek istediğim; sadece önemli konular açılsın. Öyle bir Vali'nin gavat demesinin onlarca konusunu açarak, başka vekillerin küfür etmesini görmezden gelmeyi falan kastediyorum. Mesela Marmaray açıldı gibi konuların olması normal. Yoksa gidip Başbakan'ın Vali ile ilgili yaptığı açıklamanın forumda yeri yok. Arkadaşlar kendini tatmin etmek istiyorsa Facebook ve Twitter güzel yerler.
-Komik bölüm de iyice cozuttu bu aralar. Failler belli aslında.
-Tema değişsin. Siyah içimde kaldı vallahi

-Eskiden bir sürü En Favori ... etkinlikleri varmış, onlar geri gelse yeter de artar bile.

Eğer Radikal değişikler falan düşünüyorsan, modların falan nick rengini değiştirebilirsin

Edit: İmza oldukça radikal

Son düzenleme:
Avatar boyutları da biraz büyüse fena olmaz aslında.

Bence de avatar boyları büyüsün @OzaN
bir de eskisi gibi profil resmi ayrı avatar ayrı olsa ne ka güzel olur ne ka güzel olur

Öncelikle yoneticiler forumda daha cok online olan kisiler olmali buda kadroyu registirir umarim ve yoneticilerin konu ve olaylara mudahalesi eskisi gibi en kısa surede olmalı. Forumda herseyi yasaklamak yerine biraz tolerans iyi olur diye düşünüyorum. Ayni zamanda şu da bir gerçek eglence maksatli konuya hasretken bu tur konular kilit yiyor.... artik tek alanda ilerlemek yerine daha kapsamlu gitmenin yararli olacagini dusunuyirum bunuda yoneticiler ornek olmalı.

Oyun icin ben uzun zaman once boyle dusundum hatta destekcide bildum ama bir turlu firsat olmadi. Umarim boyle birsey olur vr bende desteklerim