Nani İmzaya Geliyor!

Yıldız futbolcu olduğu doğrudur ama abartmayalım. Öyle çok büyük oyuncu durumu kalmadı, eskidendi o. :)

Bir zamanlar bonservisi 50 milyon Euro'lar idi. Şimdi öyle bir durum yok. :)
Surgunum herhalde oruc basina vurdu senden boyle bir cahilligi beklemezdim :Aisterse 0 bonservisle gelsin nani yildiz futbolcudur

Yıldız futbolcu olduğu doğrudur ama abartmayalım. Öyle çok büyük oyuncu durumu kalmadı, eskidendi o. :)

Bir zamanlar bonservisi 50 milyon Euro'lar idi. Şimdi öyle bir durum yok. :)
Surgunum herhalde oruc basina vurdu senden boyle bir cahilligi beklemezdim :Aisterse 0 bonservisle gelsin nani yildiz futbolcudur
Manchester United'ta zirveye çıktığı dönemdeki futbolunu oynayamıyor, araya sakatlıklar girdi. Yoksa başka büyük takımların radarında olurdu. Bi zamanlar çok iyi hatırlıyorum Real Madrid'den teklif almıştı da Kızmızı Şeytanlar Ronaldo'dan sonra onuda Real'e kaptırmak istemedi, yani tranferine izin vermedi.

Bu demek değilki Nani kötü futbolcu. Adamın ölüsü bile yeter valla. Türkiye liginde kimse hızına yetişemez, kanatlardan forvetleri gol kralı yapar. :)

Manchester'ı normalde hiç sevmememe rağmen Nani'yi Manchester'a transfer olduğu ilk sezondan beri çok seviyorum. (Bir de Anderson vardı o sene transfer olan, o kayboldu galiba.) Geçen sene adı Galatasaray'la geçince üzülmüştüm ama sonunda bize kısmet olacakmış gibi. Eğer form tutarsa baya katkı sağlar. En azından bize keyifli bir futbol izleteceğini umuyorum. İzlemesi keyifli olan oyunculardandır kendisi. :)