- Reaksiyon puanı
- 1,373
- Puanı
- 535
Hayat öyledir ki bazen insanlara çok büyük sürprizler yapar.Öyledir ki bu hayat her zaman doğru bildiğin yol belkide tamamen sokak lambaları yanmayan ara sokaktan ibarettir.Ve sen öyle bir günde öyle şeyler yaşarsın ki kendinin kendin olduğundan şüphe edecek kadar değişirsin.Kafanın içindeki düşünceler öyle yorar ki seni gün gelir çıkarırsın silahı dayarsın kafana.Ne için?Ömür boyu kafanın içindeki düşünceleri susturmak için.Şimdi onlarla dolu bir dünyayla tanışma vakti.
BAŞLANGIÇ MÜZİĞİ:
NAKARAT
Hayat bir şarkı gibiyse en akılda kalan bölümün ne olduğunu biliyormusun?
Hava soğuk.Kış ayları.Kar yağmıyor ama şiddetli bir şekilde esen rüzgar insanı dondurmaya yetecek cinsten.
Erhan Evine doğru yaklaşıyor.
GİZLİ EV:
BURALARDA ÇALAN MÜZİK:
"Herşey hazırsa bombayı patlatıyorum.5...4...3...2...1...0!
.................................................. .................................................. .................................................
BU GECE SAAT 22:00/İZMİR-ERHAN'IN BABASININ EVİ
"İçeriye aniden giricez.Kaçmaya çalışanı yada bir hareket yapanı direk indirin.Sağ kalanları dışarı çıkarın."
.................................................. .................................................. ..................................................
BU GECE SAAT 22:15/KARAKOL
"İçeri girin.Kim ver kim yoksa öldürün.Yakalanın.Yada ölün!Ama içeride kimse sağ kalmayacak!"
.................................................. .................................................. .................................................. .
BU GECE SAAT 22:30 ERHAN'IN EVİNİN ÖNÜ
Erhan:Noluyor lan!Sevim!Ayşe!Mehmet!
Çevredekiler durumu görünce yere kapanmış olan Erhan'ı yerden kaldırırlar.Apartman tamamıyla patlamıştır.Her yer savaş yerine dönmüştür.
Erhan'ın o sırada telefonu çalar.Açar.
Gizli Kişilo.
Erhanlo
Gizli Kişi:Erhan merhaba.Çok üzgünsün biliyoruz.Ama düşün bir bakalım kaybettiklerinin kim olduğunu.Dur biz sana biraz bilgi verelim.Bundan 10 yıl önceki Suriye sınırında oluşan saldırıyı hatırlıyor musun?
.................................................. .................................................. .................................................. ....
2002 SURİYE SINIRI OPERASYONU
Erhan:Hocam senin kızla durum nasıl?
Serkan:Bilmem.Bir türlü evlenme teklifi edemedim.Ama inşallah bu görevden sonra alıcam yüzüğü dayanıcam kapısına evlen benimle ulan diyicem basıcam nikahı.
Erhan:İnşallah.Hadi bakalım.Hep sözde kalıyor bunlar ama neyse.
Serkan:Erhan yere yat!
Erhan:Noluyor lan?
Serkan:Silahlı saldırı var.Çatışma çıktı.
Erhan:Kalk şuraya geçelim yoksa burda ölü......SERKAN!
.................................................. .................................................. .................................................. .....
ERHAN TELEFONU KONUŞMASI
Erhan:Evet hatırlıyorum.
Gizli Kişi:Oldukça iyi.Şimdi söyle bakalım o saldırıyı kim yaptı biliyor musun?
Erhan:Sınırdaki Suriye Askerleri.
Gizli Kişi:Hayır.Erkan Yaşar yaptı.Türkiye'nin en varlıklı insanlarındandır.
Erhanma bize...
Gizli Kişi:Evet size Suriye askerleri dediler ama hakikat her zaman söylenmez.Şimdi söyle karının soyadı neydi?
Erhan:Yaşar...Sevim Yaşar.
GizliAA benzerliğe bak.Sence o saldırıda kimlerin ölmesi isteniyordu Erhan?
Erhan:Ben bil-mi-yorum...
Gizli Kişi:Senin Erhan senin!Senin ve 5 kişinin daha ölmesi isteniyordu!Ama listenin en başında sen vardın!Sevim Yaşar,Erkan Yaşar'ın kızı Erhan!Sence bu kadar varlıklı birinin kızı neden senle evlensin!Şimdi beni iyi dinle ve kulaklarını aç.Kimin dost kimin düşman olduğunu öğrenmek için söylediğim mezara git.
.................................................. .................................................. .................................................. ............
OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
Vali:İstanbul'da aynı vakitlerde karakolu basıp herkesi öldürüyorlar sonra gidip koskoca binadaki herkesi öldürüyorlar ve hiçkimse kılını bile kıpırdatmıyor.Eğer birşeyler yapılmazsa neler olabileceğini hepiniz iyi biliyorsunuz!
Emniyet Müdürüma sayın valim olaylar bir anda gerçekleşti ve bizim yapabileceğimiz birşey yoktu.
Vali:Bana masal anlatma Arif Bey!Ya bu durumda bir çözüm getirilir yada bir çözüm getirilir.Anlaşıldımı?
Emniyet Müdürünlaşıldı efendim.
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
ERHAN/MEZARLIK
Erhan Mezarlığa varmıştır.Telefonu tekrar çalar ve açar.
Gizli Kişi:Şimdi Erhan.Söylediğim kişinin mezarına git.Serkan Eren'in!Çatışmada vurulan arkadaşının mezarına!
Erhanamam.
Gizli Kişi:O mezarın yanındaki kazma ve küreği al ve mezarı aç Erhan.
Erhan:Neden?
Gizli Kişiazla soru sorma Erhan dediğimi yap!
Erhan kazar ve mezarı açar.
Gizli Kişi:Orada birini ceseti var.Yeni öldürülmüş birinin.Kimin Erhan düşün bakalım.
.................................................. .................................................. .................................................. ..............
2000 YILI
Erhan:Nerde olum kız?
Serkanur abi pencereye çıkacak.Hah bak çıktı.
Erhan:Güzelmiş ha.
.................................................. .................................................. .................................................. ................
Gizli Kişi:Hatırladın mı Erhan?
Erhan:EEEEVETT.
Gizli Kişi😛eki arkadaşın nerde Erhan?Serkan burada gömülü değil.Belkide hiç gömülmemiştir!
SON DAKİKADA ÇALAN MÜZİK:
.................................................. .................................................. .................................................. ....................
1.BÖLÜM SONU
BAŞLANGIÇ MÜZİĞİ:
Hayat bir şarkı gibiyse en akılda kalan bölümün ne olduğunu biliyormusun?
Hava soğuk.Kış ayları.Kar yağmıyor ama şiddetli bir şekilde esen rüzgar insanı dondurmaya yetecek cinsten.
Erhan Evine doğru yaklaşıyor.
GİZLİ EV:
BURALARDA ÇALAN MÜZİK:
"Herşey hazırsa bombayı patlatıyorum.5...4...3...2...1...0!
.................................................. .................................................. .................................................
BU GECE SAAT 22:00/İZMİR-ERHAN'IN BABASININ EVİ
"İçeriye aniden giricez.Kaçmaya çalışanı yada bir hareket yapanı direk indirin.Sağ kalanları dışarı çıkarın."
.................................................. .................................................. ..................................................
BU GECE SAAT 22:15/KARAKOL
"İçeri girin.Kim ver kim yoksa öldürün.Yakalanın.Yada ölün!Ama içeride kimse sağ kalmayacak!"
.................................................. .................................................. .................................................. .
BU GECE SAAT 22:30 ERHAN'IN EVİNİN ÖNÜ
Erhan:Noluyor lan!Sevim!Ayşe!Mehmet!
Çevredekiler durumu görünce yere kapanmış olan Erhan'ı yerden kaldırırlar.Apartman tamamıyla patlamıştır.Her yer savaş yerine dönmüştür.
Erhan'ın o sırada telefonu çalar.Açar.
Gizli Kişilo.
Erhanlo
Gizli Kişi:Erhan merhaba.Çok üzgünsün biliyoruz.Ama düşün bir bakalım kaybettiklerinin kim olduğunu.Dur biz sana biraz bilgi verelim.Bundan 10 yıl önceki Suriye sınırında oluşan saldırıyı hatırlıyor musun?
.................................................. .................................................. .................................................. ....
2002 SURİYE SINIRI OPERASYONU
Erhan:Hocam senin kızla durum nasıl?
Serkan:Bilmem.Bir türlü evlenme teklifi edemedim.Ama inşallah bu görevden sonra alıcam yüzüğü dayanıcam kapısına evlen benimle ulan diyicem basıcam nikahı.
Erhan:İnşallah.Hadi bakalım.Hep sözde kalıyor bunlar ama neyse.
Serkan:Erhan yere yat!
Erhan:Noluyor lan?
Serkan:Silahlı saldırı var.Çatışma çıktı.
Erhan:Kalk şuraya geçelim yoksa burda ölü......SERKAN!
.................................................. .................................................. .................................................. .....
ERHAN TELEFONU KONUŞMASI
Erhan:Evet hatırlıyorum.
Gizli Kişi:Oldukça iyi.Şimdi söyle bakalım o saldırıyı kim yaptı biliyor musun?
Erhan:Sınırdaki Suriye Askerleri.
Gizli Kişi:Hayır.Erkan Yaşar yaptı.Türkiye'nin en varlıklı insanlarındandır.
Erhanma bize...
Gizli Kişi:Evet size Suriye askerleri dediler ama hakikat her zaman söylenmez.Şimdi söyle karının soyadı neydi?
Erhan:Yaşar...Sevim Yaşar.
GizliAA benzerliğe bak.Sence o saldırıda kimlerin ölmesi isteniyordu Erhan?
Erhan:Ben bil-mi-yorum...
Gizli Kişi:Senin Erhan senin!Senin ve 5 kişinin daha ölmesi isteniyordu!Ama listenin en başında sen vardın!Sevim Yaşar,Erkan Yaşar'ın kızı Erhan!Sence bu kadar varlıklı birinin kızı neden senle evlensin!Şimdi beni iyi dinle ve kulaklarını aç.Kimin dost kimin düşman olduğunu öğrenmek için söylediğim mezara git.
.................................................. .................................................. .................................................. ............
OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI
Vali:İstanbul'da aynı vakitlerde karakolu basıp herkesi öldürüyorlar sonra gidip koskoca binadaki herkesi öldürüyorlar ve hiçkimse kılını bile kıpırdatmıyor.Eğer birşeyler yapılmazsa neler olabileceğini hepiniz iyi biliyorsunuz!
Emniyet Müdürüma sayın valim olaylar bir anda gerçekleşti ve bizim yapabileceğimiz birşey yoktu.
Vali:Bana masal anlatma Arif Bey!Ya bu durumda bir çözüm getirilir yada bir çözüm getirilir.Anlaşıldımı?
Emniyet Müdürünlaşıldı efendim.
.................................................. .................................................. .................................................. ...........
ERHAN/MEZARLIK
Erhan Mezarlığa varmıştır.Telefonu tekrar çalar ve açar.
Gizli Kişi:Şimdi Erhan.Söylediğim kişinin mezarına git.Serkan Eren'in!Çatışmada vurulan arkadaşının mezarına!
Erhanamam.
Gizli Kişi:O mezarın yanındaki kazma ve küreği al ve mezarı aç Erhan.
Erhan:Neden?
Gizli Kişiazla soru sorma Erhan dediğimi yap!
Erhan kazar ve mezarı açar.
Gizli Kişi:Orada birini ceseti var.Yeni öldürülmüş birinin.Kimin Erhan düşün bakalım.
.................................................. .................................................. .................................................. ..............
2000 YILI
Erhan:Nerde olum kız?
Serkanur abi pencereye çıkacak.Hah bak çıktı.
Erhan:Güzelmiş ha.
.................................................. .................................................. .................................................. ................
Gizli Kişi:Hatırladın mı Erhan?
Erhan:EEEEVETT.
Gizli Kişi😛eki arkadaşın nerde Erhan?Serkan burada gömülü değil.Belkide hiç gömülmemiştir!
SON DAKİKADA ÇALAN MÜZİK:
1.BÖLÜM SONU
Moderatörün son düzenlenenleri: