Nagehan Alçı'nın Programında Olay !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Nagehan Alçı'nın sunumuyla ekrana gelen ''Bırakın Konuşalım'' isimli programda bu hafta olay vardı.

Programda Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın 15 yaşında biri için fazla abartılı bir yaşamının olduğunu, içki,dans ve öpüşme gibi durumların normal olmadığı ele alındı. Ve bu konu anne - baba ve çocuk ilişkisi üstüne masaya yatırıldı. Ancak bu durumu farkeden Hülya Avşar programa canlı telefon bağlantısıyla katıldı ve stüdyodaki uzmanları ve sunucu Nagehan Alçı'yı sert bir dille eleştirdi.

Nagehan Alçı bunun üzerine kendisini Perşembe günü için programa davet etti ancak Hülya Avşar bu davete olumsuz yanıt verdi. Nagehan Alçı ise : ''Biz Obama'yı tanımayız, Hülya Avşar'ı hiç tanımayız'' diyerek tepkisini gösterdi.

amedyaradar.com_f1_934_4bdee.jpg

Ekli dosyalar

• amedyaradar.com_f1_934_4bdee.jpg
    amedyaradar.com_f1_934_4bdee.jpg
    13.6 KB · Hit: 485
yazık reklam için 15 yaşındaki kızı harcanmışlar ayıp be

Bence konuştukları konu çok haklı. 15 yaşında bir kızın yapabilecekleri şeyler değil Zehra'nın yaşadıkları. Lise de ne deniyordur Allah bilir arkasından. :X
kızın ismi vermeden yapılabilir. pedogojik olarak yanlış. kendi açından düşün empati düşün seni milyonların içinde eleştirseler ne hisedersin

Şimdi ikinci kez dikkatlice izledim ama Nagehan haklı çtıkı bence.. İlk kez bu kadar kızgın gördüm Nagehan'ı :D

kızın ismi vermeden yapılabilir. pedogojik olarak yanlış. kendi açından düşün empati düşün seni milyonların içinde eleştirseler ne hisedersin
Kız 15 yaşında. O yaşta aynı şeyleri ben yapıyor olsam eleştirmelerinde sakınca görmezdim. :)

zehra 15 yaşında ergenlik döneminde ama bir annenin böyle dememesi gerek
bence insan kızını böyle savunmamalı

o yaşta sana annen arkadaşların içinde sana kızsa normal bir tepki verirdim diyorsan sorun yok )))
Kız içki içiyor, sevgilisiyle öpüşüyor. Kıyafetleri de çok açık. O yaşta yapılabilecek şeyler değil bunlar ki ben yapsam aynı şekilde beni de eleştirebilirler haklı olarak. :)

Kız içki içiyor, sevgilisiyle öpüşüyor. Kıyafetleri de çok açık. O yaşta yapılabilecek şeyler değil bunlar ki ben yapsam aynı şekilde beni de eleştirebilirler haklı olarak. :)
sorumun cevabı bu değil hala empati kuramadın ...evet bunlar o yaşta değil her yaşta yanlış bana göre de. seni ögretmenin yada annen herkesin ortasında eleştirse ne hisedersin. bu açıdan yanlış işte

sorumun cevabı bu değil hala empati kuramadın ...evet bunlar o yaşta değil her yaşta yanlış bana göre de. seni ögretmenin yada annen herkesin ortasında eleştirse ne hisedersin. bu açıdan yanlış işte
Benim yorumlarımın hepsini okumuyor musun? Ben öyle şeyler yapsam eleştirmelerini haklı bulurum. Doğru bir şey yapmıyorum çünkü. Anlatabildim umarım. :):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy