Ben de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.ben yusufu okadar yakısıklı bulmuyorum vucudu sağlam ama yüzü bence tipsiz sayılır
![]()
O zaman Yusuf benim, Berk senin.
Ben de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.ben yusufu okadar yakısıklı bulmuyorum vucudu sağlam ama yüzü bence tipsiz sayılır
![]()
ayy bence bu ikisininde yüzü okadar yakısıklı değil yanı kırgın çiçekelrden güney gibi düşün hoş çocuklar ama nasıl desem furkan ardunç gibi değilelr yanıBen de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.
O zaman Yusuf benim, Berk senin.![]()
Yusuf'un yanında Furkan da neymiş bee!ayy bence bu ikisininde yüzü okadar yakısıklı değil yanı kırgın çiçekelrden güney gibi düşün hoş çocuklar ama nasıl desem furkan ardunç gibi değilelr yanı![]()
aaa çemkirme bana yolarım seni şimdiYusuf'un yanında Furkan da neymiş bee!![]()
Çarpık bacaklının laflarına bak hele, senin Furkan ne zaman doğmuş.aaa çemkirme bana yılarım seni şimdi![]()
furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisanÇarpık bacaklının laflarına bak hele, senin Furkan ne zaman doğmuş.![]()
![]()
Ayy yaşı da yaşımaymış.furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisan![]()
Kız sen nereden biliyon doğum tarihimi, beni mi takip ediyon yoksa gözün ben de mi.furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisan![]()
başka adam kalmadımı dünyada tövbe tövbeAyy yaşı da yaşımaymış.![]()
Kız sen nereden biliyon doğum tarihimi, beni mi takip ediyon yoksa gözün ben de mi.![]()
![]()
Gönlün bende bilyom.başka adam kalmadımı dünyada tövbe tövbe
senin 90 doğumlu olduğunu biliyorum ama 4 nisan furkanın doğum tarihi senindemi öyle yoksa sen kaıncı ayda doğdun![]()
hahahahahah ayy tamam ozaman ben furkanla sana iyi ateşli sohbet diliyorumGönlün bende bilyom.
Ben Ağustos doğumluyum, Furkan Andıç Nisan doğumlu.
Bak Koç ve Aslan burcunun uyumu; Enerjik, heyecanlı, güç dolu bir ilişki sizleri bekliyor. Aslan burcu sanki sizi mutlu etmek için yaratılmış. Ateşli sohbetler, parlak fikirler ve macera dolu bir ilişki olacaktır.
Alttan alttan bir de laf sokuyor. 😱Yakışıklı olsalar da yetenek konusunda daha çok yolu olan Yusuf ve Berk'e mutlu yıllar.![]()
Üzgünüm, ama ekranda çok daha yetenekli isimler varken bunları övemem. Yakışıklı oldukları kesin, ama yetenek konusu şimdilik sıkıntı gibi.Alttan alttan bir de laf sokuyor. 😱![]()
İyi en azından yakışıklı buldun, bu da bir şeydir.Üzgünüm, ama ekranda çok daha yetenekli isimler varken bunları övemem. Yakışıklı oldukları kesin, ama yetenek konusu şimdilik sıkıntı gibi.![]()
Olmayınca çok kasıyor bakıyorum da seni.Tebrik ederim doğum günlerini ama ikiside tipsiz sadece kasları var.![]()
Aslında Berk de aşırı yakışıklı veya karizmatik değil, ama Yusuf iyi.İyi en azından yakışıklı buldun, bu da bir şeydir.![]()
Yola geliyorsun canısı.Aslında Berk de aşırı yakışıklı veya karizmatik değil, ama Yusuf iyi.![]()