Ben de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.ben yusufu okadar yakısıklı bulmuyorum vucudu sağlam ama yüzü bence tipsiz sayılır
O zaman Yusuf benim, Berk senin.
Ben de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.ben yusufu okadar yakısıklı bulmuyorum vucudu sağlam ama yüzü bence tipsiz sayılır
ayy bence bu ikisininde yüzü okadar yakısıklı değil yanı kırgın çiçekelrden güney gibi düşün hoş çocuklar ama nasıl desem furkan ardunç gibi değilelr yanıBen de Berk'i pek tatlı bulmuyorum.
O zaman Yusuf benim, Berk senin.
Yusuf'un yanında Furkan da neymiş bee!ayy bence bu ikisininde yüzü okadar yakısıklı değil yanı kırgın çiçekelrden güney gibi düşün hoş çocuklar ama nasıl desem furkan ardunç gibi değilelr yanı
aaa çemkirme bana yolarım seni şimdiYusuf'un yanında Furkan da neymiş bee!
Çarpık bacaklının laflarına bak hele, senin Furkan ne zaman doğmuş.aaa çemkirme bana yılarım seni şimdi
furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisanÇarpık bacaklının laflarına bak hele, senin Furkan ne zaman doğmuş.
Ayy yaşı da yaşımaymış.furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisan
Kız sen nereden biliyon doğum tarihimi, beni mi takip ediyon yoksa gözün ben de mi.furkan seninle yaşıt galiba 90 doğumlu çünkü 4 nisan
başka adam kalmadımı dünyada tövbe tövbeAyy yaşı da yaşımaymış.
Kız sen nereden biliyon doğum tarihimi, beni mi takip ediyon yoksa gözün ben de mi.
Gönlün bende bilyom.başka adam kalmadımı dünyada tövbe tövbe
senin 90 doğumlu olduğunu biliyorum ama 4 nisan furkanın doğum tarihi senindemi öyle yoksa sen kaıncı ayda doğdun
hahahahahah ayy tamam ozaman ben furkanla sana iyi ateşli sohbet diliyorumGönlün bende bilyom.
Ben Ağustos doğumluyum, Furkan Andıç Nisan doğumlu.
Bak Koç ve Aslan burcunun uyumu; Enerjik, heyecanlı, güç dolu bir ilişki sizleri bekliyor. Aslan burcu sanki sizi mutlu etmek için yaratılmış. Ateşli sohbetler, parlak fikirler ve macera dolu bir ilişki olacaktır.
Alttan alttan bir de laf sokuyor. 😱Yakışıklı olsalar da yetenek konusunda daha çok yolu olan Yusuf ve Berk'e mutlu yıllar.
Üzgünüm, ama ekranda çok daha yetenekli isimler varken bunları övemem. Yakışıklı oldukları kesin, ama yetenek konusu şimdilik sıkıntı gibi.Alttan alttan bir de laf sokuyor. 😱
İyi en azından yakışıklı buldun, bu da bir şeydir.Üzgünüm, ama ekranda çok daha yetenekli isimler varken bunları övemem. Yakışıklı oldukları kesin, ama yetenek konusu şimdilik sıkıntı gibi.
Olmayınca çok kasıyor bakıyorum da seni.Tebrik ederim doğum günlerini ama ikiside tipsiz sadece kasları var.
Aslında Berk de aşırı yakışıklı veya karizmatik değil, ama Yusuf iyi.İyi en azından yakışıklı buldun, bu da bir şeydir.
Yola geliyorsun canısı.Aslında Berk de aşırı yakışıklı veya karizmatik değil, ama Yusuf iyi.