Mutlu Yıllar Yağmur Tanrısevsin❤

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
lEyZmp.jpg

Güneşi Beklerken dizisindeki Melis karakteriyle çıkış yapan, hemen ardından Kaçak dizisinde Tülay, Bana Baba Dedi'de Didem ve Mayıs Kraliçesi'nde Nehir olarak oyunculuğuyla adından bir hayli söz ettiren Yağmur Tanrısevsin'in bugün 26. Yaş Günü.

Bizde Fav10.net olarak 24 Ağustos 1990 yılında doğan güzel oyuncunun doğum gününü kutluyor, yeni yaşında kendisine sağlık, mutluluk ve huzur diliyoruz.

O Nasıl bir gidişse artık dün veda etti bugün geri geldi. Bana martaval okuma şimdi yok zaten söylemiştim diye :A Hadi kış kış istemiyoruz seni forumda biz sensiz mutluyuz :ss

O Nasıl bir gidişse artık dün veda etti bugün geri geldi. Bana martaval okuma şimdi yok zaten söylemiştim diye :A Hadi kış kış istemiyoruz seni forumda biz sensiz mutluyuz :ss

Konuyla alakalı yorumlar yap o kadar moderatörsün birde :F :F

Konuda açıkça yazıyor bu hatta @Çiğdem- kızmış bana veda edip konu açmak için geri dönecek diye ama bu aklımda olan bir şeydi yapmasam içimde kalırdı hadi sana iyi forumlar :A

Konuda açıkça yazıyor bu hatta @Çiğdem- kızmış bana veda edip konu açmak için geri dönecek diye ama bu aklımda olan bir şeydi yapmasam içimde kalırdı hadi sana iyi forumlar :A
O zaman doğum gününü kutlayıp öyle ayrılsaydın. :A

Sevdiğim bir oyuncu mutlu yıllar diliyorum:) @MayısKralı böyle güzel bir konu paylaşmışsın bak bu konu hatrına ayrılma..yazdığın dizi senaryolarınıda yarıda bırakma:)

kızmadım ayoll forumdan ayrılmış saymıyorum seni çünkü eylüldeki dizileri yorumlamaya gelicekmişsin yani yaklasık 20 gün sonra buradasın :A :A :A

forumdan ayrılmak kaybolup gitmek oluyor tabi kimsenin gitmesinide istemeyiz :F