Mutlu Yıllar sokak sanati!

Kutlama varmı @sokak sanati çiko'nun gibi parti felan :Z

Okullardan önce her yıl annem tarafından arkadaşlarla güzel bir pasta keserdik ama Lise gibi değil artık ulaşamıyorum çoğu arkadaşıma yani okulda tatildeler falan. 3 kuzen bir kaç komşu arkadaş ekibi ve kardeşim birde ben varız.:D küçük oluyor artık.:(

Mutlu yıllar, iyi ki doğmuşsun. :X iyi ki bizimlesin. :bhr:

Ben de öyle diyorum iyiki doğmuşum.:love1: Sende iyiki varsın.

Çok teşekkür ederim Yiğit kardeşim. İyiki burdayım ve nice seneler olur umarım burada.:bhr: Yani sondaki espriyi bile takmadım onada :love1: işareti yapıyorum.:F

Pasta leziz görünüyor bu arada.:love1:

Çok teşekkürler Çiko'cuğum.:love1:
Pasta leziz görünüyor ama benim pastam daha güzel olacaktır. Annem ve kardeşime güveniyorum.:A

Teşekkürler ortak.:D

Saolasın Abi. Hep beraber inşallah.:D

Teşekkür ederim Deniz'ciğim.:bhr:

Teşekkür ederim Bebe.:F

Saolasın.:D

Teşekkür ederim en iyi rakibim en iyi arkadaşım.:bhr: (Ne rakibi diye sorma çıkamayız.:F)

Saolasın. Bencede İyiki doğmuşum.:F Sende iyi varsın.:bhr:

Teşekkür ederim.:D

Bende bunun hesabını soracaktım. O akdarda sözleşmiştik birde Altta bir üyeye çok kızgınım.:( Neyse sana ihtiyacım yokmuş zaten.:A

Bir neyse daha diyorum Teşekkür ediyorum. Seninkinede az kaldı ama ben açacağım İnşallah.:bhr: (Fırçam bitmedi.:()

Sanki bu anı bekler gibi ne bu alttan alttan göndermeli :A 'lar.:( Teşekkür ederim Canım arkadaşım:bhr: ama onu niye kullandın cidden yoksa..😱

Teşekkürler.:D Hediyeyi düşünmen bile çok güzel.:love1:

Fil hafızam var dedin birde. Hadi pasta güzel duruyor affediyorum.:A Teşekkürler Loo kardeşim.:love1::A

Çok saol abi.:D Seninle bir yıl daha geçirme dileği iyiymiş.:D

Saol adminim.:D
buda çok lezzetli olmuştu çikolatalıya bayılıyorum:bhr::bhr:
4-5 dilimde bana gönder pastandan :A:A:A

buda çok lezzetli olmuştu çikolatalıya bayılıyorum:bhr::bhr:
4-5 dilimde bana gönder pastandan :A:A:A

Tamam göndereceğim. Benim ki Çilekli olacaktır yine. Çikolata bayıyor yığılıyorum hemen.:(

@sokak sanati öyle deme ben 11 de kalkıyorum en erken konu 9 da açılmış :F

Yok artık. Off okullar varkende okulu bahane edersin.:( Neyse ben düşünürüm yine. Fena utandırmayı planlıyorum sana.:A

Doğum günün kutlu olsun @sokak sanati:)

Teşekkürler Forumdaş.:D

nice mutlu senelere 🙂 @sokak sanati

Teşekkürler.🙂