DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 19,398
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
oh işte bu ''biz'' savaşları başladıBurada biz biziz sen degil
oh işte bu ''biz'' savaşları başladıBurada biz biziz sen degil
Mesaji okuyunca profil fotondaki kedi gibi kaldim 😱Cumhuriyetle yaşadığımız ülkemizde kraliçe mi varmış vay be. Ayrıca mutlu yıllar demeyeceğim sebebi güncel olaylar (nokta)
ayy türkiyenin yıldızlarında 1.olan Özlem Gürler kayboldu gitti 2. olan berene el verdiler torpilli ayolll yinede doğum günü kutlu olsun doğmuş bir kere
Kiz sen de torpillisin bu tiple coktan idam edilirdin iranda falanayy türkiyenin yıldızlarında 1.olan Özlem Gürler kayboldu gitti 2. olan berene el verdiler torpilli ayolll yinede doğum günü kutlu olsun doğmuş bir kere
Küçüklüğüde çok tatlıymışGözleri ve ön dişlerinin ayrıklığından direk belli ediyor Beren olduğunu.
gözler hiç değişmezmiş ya o zaman da tatlı bir şekermişbüyüynce güzel, akıllı ve muhteşem bir şeker olmuş
bu @Çiğdem- nerede ona kara bir haberim var kız donu zilli çağatay ulusoy stefana gabbanonun pijama partisine katılmış ç gay mey demişler sosyal medyada gerçi @Forumdash daha çok üzülür bunaGözleri ve ön dişlerinin ayrıklığından direk belli ediyor Beren olduğunu.
Küçüklüğüde çok tatlıymış
Ben niye üzülüyorum gayse? Gayse sevinmem gerek bir kişiyi dahankaybetti kızlarbu @Çiğdem- nerede ona kara bir haberim var kız donu zilli çağatay ulusoy stefana gabbanonun pijama partisine katılmış ç gay mey demişler sosyal medyada gerçi @Forumdash daha çok üzülür buna@Harunnn60 @Bully
Buda sapıttı iyice.bu @Çiğdem- nerede ona kara bir haberim var kız donu zilli çağatay ulusoy stefana gabbanonun pijama partisine katılmış ç gay mey demişler sosyal medyada gerçi @Forumdash daha çok üzülür buna@Harunnn60 @Bully
küçük çiğdemlerin yazdıkları önemli değil
@Forumdash ın ay yapımıyla çalışan böyle oluyor kimisi kenan doğulu ile evlenir kimisi uyuşturucu ile yakalanır kimisi böyleBuda sapıttı iyice.
Burak özçevikle selfinizi bekliyorruzküçük çiğdemlerin yazdıkları önemli değil
@Forumdash ın ay yapımıyla çalışan böyle oluyor kimisi kenan doğulu ile evlenir kimisi uyuşturucu ile yakalanır kimisi böyle
ben ne alakaBurak özçevikle selfinizi bekliyorruzmekan önemli değil istediğin yer olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?