Mutlu Yıllar Kraliçe Beren Saat

Kraliçe falan abartı olmuş 32 ha valla hala taş gibi 26 gösteriyor en fazlaa

Cumhuriyetle yaşadığımız ülkemizde kraliçe mi varmış vay be. Ayrıca mutlu yıllar demeyeceğim sebebi güncel olaylar (nokta)

doğum günün kutlu olsun güzel insan altın kalpli kız hayatımın aşkı beroşum :))

ayy türkiyenin yıldızlarında 1.olan Özlem Gürler kayboldu gitti 2. olan berene el verdiler torpilli ayolll yinede doğum günü kutlu olsun doğmuş bir kere :A:A:A

ayy türkiyenin yıldızlarında 1.olan Özlem Gürler kayboldu gitti 2. olan berene el verdiler torpilli ayolll yinede doğum günü kutlu olsun doğmuş bir kere :A:A:A

kıskançlıktan çimleri yolsanda kız hakkıyla star oldu ve yaşayan en büyük efsane beroş :))

@destere al küçük bereninle oyna :A @sokak sanati @Harunnn60 @Çiğdem-
Z_yY9rS18FY.jpg

gözler hiç değişmezmiş ya o zaman da tatlı bir şekermiş:) büyüynce güzel, akıllı ve muhteşem bir şeker olmuş :)
Gözleri ve ön dişlerinin ayrıklığından direk belli ediyor Beren olduğunu.:D
bu @Çiğdem- nerede ona kara bir haberim var kız donu zilli çağatay ulusoy stefana gabbanonun pijama partisine katılmış ç gay mey demişler sosyal medyada gerçi @Forumdash daha çok üzülür buna :A @Harunnn60 @Bully

İyi ki doğdun Beren:love1: yeni yaşındaki ilk dileğim Kenanla boşanırsın inş:praying:

bu @Çiğdem- nerede ona kara bir haberim var kız donu zilli çağatay ulusoy stefana gabbanonun pijama partisine katılmış ç gay mey demişler sosyal medyada gerçi @Forumdash daha çok üzülür buna :A @Harunnn60 @Bully
Ben niye üzülüyorum gayse? Gayse sevinmem gerek bir kişiyi dahankaybetti kızlar:A
Bu arada gaylik milli gurur kaynağimiz haline gelmiş o zaman:F

İyi ki doğdun Beren:love1: yeni yaşındaki ilk dileğim Kenanla boşanırsın inş:praying:

Ben niye üzülüyorum gayse? Gayse sevinmem gerek bir kişiyi dahankaybetti kızlar:A
Bu arada gaylik milli gurur kaynağimiz haline gelmiş o zaman:F
küçük çiğdemlerin yazdıkları önemli değil :F

Buda sapıttı iyice. :A
@Forumdash ın ay yapımıyla çalışan böyle oluyor kimisi kenan doğulu ile evlenir kimisi uyuşturucu ile yakalanır kimisi böyle:A