Evet seviyorum kadın diziye baya reyting kattı.Tutku karakterini seviyorsun diye o kaçırdığın sahneyi yolladım
Evet seviyorum kadın diziye baya reyting kattı.Tutku karakterini seviyorsun diye o kaçırdığın sahneyi yolladım
Yorumlarınla, konuşmalarınla daha büyük duruyorsun 23 bekliyordumÇok teşekkür ederim canımAma biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende.
Teşekkürler. :Şu ciddiyeti azıcık bırak
Çok teşekkürler.
Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya.Bugünlerde değerini anladım gerçektenn.Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap.
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Daha küçük mü duruyorum burada yoksa?Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik.
Teşekkürler.
Yine kalite kokan hediyeler vermişsin
Konumu kirletme.
Konunu açmaya gelicektim açtığım konularda daha uzun süslüyorumÇok teşekkür ederim canımAma biraz daha uzun bir yazı beklerdim sende.
Teşekkürler. :Şu ciddiyeti azıcık bırak
Çok teşekkürler.
Serhatım gerçekten hediyelere özenmişsin baya.Bugünlerde değerini anladım gerçektenn.Ama bende geçmişte seni bir beladan kurtarmıştı yani bi zahmet yap.
Çok teşekkürler arkadaşlar.
Daha küçük mü duruyorum burada yoksa?Konuşamadık çünkü sen bir banlandın sonra ben ara verdim sonra sen ara verdin bir denk gelemedik.
Teşekkürler.
Yine kalite kokan hediyeler vermişsin
Konumu kirletme.
Off enfes hediyeler vermişsin harikasın gerçekten.😱Yorumlarınla, konuşmalarınla daha büyük duruyorsun 23 bekliyordumHaklısın valla bacılık bundan sonra daha sık konuşalım
Hediyelere geçelim ;
Harika bir hediye vermişsin.Dogum günün kutlu olsun
21 yaş için düşüncelerini tavsiyelerini alalım canım tecrübelerini yaz buraya bakayımKonunu açmaya gelicektim açtığım konularda daha uzun süslüyorumama açıldığını görünce 1 saat sonra geldim
Geçen yıl açtığım konu dün gibi aklımda bu 1 yıl nasıl böyle geçmiş jet hızıyla
Dokunduğum her yer ışıldıyor beybisiOff enfes hediyeler vermişsin harikasın gerçekten.😱
O ışıldayan şeyi nasıl yaptım.
Harika bir hediye vermişsin.Doğuramadı bu kadın da bi.
21 yaş için düşüncelerini tavsiyelerini alalım canım tecrübelerini yaz buraya bakayımBiraz ablalığını konuştur.
Ben foruma geldiğimde 22 yaşın daydım ergenlikten artık çıkıyorsun tam genç kız yada genç delikanlı aşaması 25 e kadar son gençlik dönemini iyi değerlendir , ergenlik hallerini daha sergileme o dönem bitti ama hemen olgunluğada geçme çünkü olgunluğa geçin ce bu gen çlik yaşını çok arayacanOff enfes hediyeler vermişsin harikasın gerçekten.😱
O ışıldayan şeyi nasıl yaptım.
Harika bir hediye vermişsin.Doğuramadı bu kadın da bi.
21 yaş için düşüncelerini tavsiyelerini alalım canım tecrübelerini yaz buraya bakayımBiraz ablalığını konuştur.
Şu hediyeler konusunda seni tek geçiyorum turkuazzcım.
Ego ego diye diye millet beni egolu zannetmeye başladı.tebrikle la @Harunnn60 sana egoların çarpışmasını hediye eidyorum haa buradaki senin zeynep @Dosi olan zeynep değil bizim forumun cadolozları @Çiğdem- dosi ve @vadikızı bu tarz şeylerde üzerlerine alınıp ümitlenebiliyorlaraslında olabilir de madem @destere nin yerinde gözün var sana da bir hogatha lazım
Ortadakı bebek fazla kaba Haruna oranla ama Şu Zenci oğlan tam @Harunnn60 lık Cevap vermiştebrikle la @Harunnn60 sana egoların çarpışmasını hediye eidyorum haa buradaki senin zeynep @Dosi olan zeynep değil bizim forumun cadolozları @Çiğdem- dosi ve @vadikızı bu tarz şeylerde üzerlerine alınıp ümitlenebiliyorlaraslında olabilir de madem @destere nin yerinde gözün var sana da bir hogatha lazım
vayy ırkçı şimdi sen zenci kardeşlerimize süper egolumu dedintebrikle la @Harunnn60 sana egoların çarpışmasını hediye eidyorum haa buradaki senin zeynep @Dosi olan zeynep değil bizim forumun cadolozları @Çiğdem- dosi ve @vadikızı bu tarz şeylerde üzerlerine alınıp ümitlenebiliyorlaraslında olabilir de madem @destere nin yerinde gözün var sana da bir hogatha lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?