Mutlu Yıllar Blake Lively

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
142,791
Puanı
1,061
Gossip Girl dizisiyle ünlenen güzel yıldız 31 yaşına girdi, kendisine uzun bir ömür diliyoruz ..

Bu arada kadına gelecek olursam Gossip Girl'ü lisedeyken izlemiştim birkaç bölüm, ilk başta çıkaramadım yüzünü unutmuşum sanırım. Bence doğal güzelliği olan birisi, fotoğraflarda durduğundan daha da güzel yani. Yaşını da hiç göstermiyor bence.

Kiz hep dedim forumun kapılarına sağlam birilerini koyun herkes girmesin diye ay çiğdem gibi hem cadolozu Z hem cenebaz bu da.ss
Ay ben zaten bakıp çıkan biriyim arada, sana o kadar sorun teşkil eden biri değilim.
Canın sıkılmasın hemen Emrecim.

Şu sahneyle rahmetli @destere ve @Forumdash in gönlünü kazanmıştı

Sen niye ünlüleri bizimle kıyaslama peşindesin?
Biz seni başka erkeklerle kıyaslıyor muyuz?
Hoş yani kıyaslayacak olmamız bile hakaret olurdu. @Almila @vadikızı @Çiğdem- @Dosi
Lafı iyi yapıştırmışsın Emre Beye

Emre, genelde zevkin fena değil ama bu abartılacak bir güzellikte değil. Çok beğenedim

Lafı iyi yapıştırmışsın Emre Beye

Emre, genelde zevkin fena değil ama bu abartılacak bir güzellikte değil. Çok beğenedim
Aynen canım, kıskançlık krizine felan gireceğimizi düşünüyor herhalde sanki böyle deyince.
@xemrexxx

Ama bence kadın güzel canım, doğal bir güzelliği var.
Yüz hatları derin olmadığı için fotoğraflarda biraz kötü çıkmış ama fotoğraflardan daha güzel. Emre'nin attığı videolara bakarsan anlarsın.

Yüzünde ben olan ablaları seviyorum inşallah maşallah

Sen niye ünlüleri bizimle kıyaslama peşindesin?
Biz seni başka erkeklerle kıyaslıyor muyuz?
Hoş yani kıyaslayacak olmamız bile hakaret olurdu. @Almila @vadikızı @Çiğdem- @Dosi
@xemrexxx bu cnm