- Reaksiyon puanı
- 58,693
- Puanı
- 1,060
Yalnız o video pek hediye gibi değil
Niye sevinmedin la yoksa 'con sina'cılar yine ortaya çıkacak diye mi endişeleniyorsunTeşekkür ederim herkese
Yalnız o video pek hediye gibi değil
EvetNiye sevinmedin la yoksa 'con sina'cılar yine ortaya çıkacak diye mi endişeleniyorsun
Bu veletler TV nin karşısına geçecek gözleri ''rey misteryo'' yu arayacak aa bi bakmışlar Sin Cara sonra diyecekler ''sin kara rey in kardeşi'' Yani bize reyting katkısı sağlayacaklar Ülkemiz de ki ilgiyi gören WWE ne yapacak Live Event yapmaya İstanbul-Ankara-İzmir e gelecek Rollins AJ KO gelecek lan çok güzel Yani hayali bile güzel tabi 1-2 yıl içinde gelirler LE yapmayaEvet
Sevinecek bir yanı yok, 30 dakikalık özetlerini izlemektense TV'de, paşa paşa izlerim tam bölüm.
Hem de İngilizce izleyelimki faydası olsun.
LE olsa gitmemki ben. Çocukların arasında AJ Styles'ı mı tezahüratlicam benBu veletler TV nin karşısına geçecek gözleri ''rey misteryo'' yu arayacak aa bi bakmışlar Sin Cara sonra diyecekler ''sin kara rey in kardeşi'' Yani bize reyting katkısı sağlayacaklar Ülkemiz de ki ilgiyi gören WWE ne yapacak Live Event yapmaya İstanbul-Ankara-İzmir e gelecek Rollins AJ KO gelecek lan çok güzel Yani hayali bile güzel tabi 1-2 yıl içinde gelirler LE yapmaya
Öyle bi gidersin kiLE olsa gitmemki ben. Çocukların arasında AJ Styles'ı mı tezahüratlicam ben
Gitmem. O kadar çocuğun arasına asla ve asla gitmemÖyle bi gidersin ki