Mutlu Yıllar Amoureux!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Bugün, forumumuzun sevilen ama son zamanlarda varlığıyla yokluğu pek belli olmayan @Amoureux arkadaşımızın doğum günü. Kendisinin doğum gününü kutluyor, sevdikleriyle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyoruz. :D

Al bakalım, pastan. :D

maxresdefault.jpg

Doğum günün kutlu olsun Melih, nice sağlıklı ve mutlu senelere. :)

Doğum gününü en kalbi duygularımla kutlar uzun ve güzel bir ömür geçirmeni isterim aga nice yıllara

@Amoureux melihcim doğum günün kutlu olsun nice yıllara arkadaşım
yeni yaşın istediğin tüm iyilikleri yaşatsın sana ailen ve sevdiklerinle sağlıklı
huzurlu bir hayat diliyorum sana😉

Evet :T:
Sevinecek bir yanı yok, 30 dakikalık özetlerini izlemektense TV'de, paşa paşa izlerim tam bölüm.
Hem de İngilizce izleyelimki faydası olsun. :D
Bu veletler TV nin karşısına geçecek gözleri ''rey misteryo'' yu arayacak :A aa bi bakmışlar Sin Cara sonra diyecekler ''sin kara rey in kardeşi'' :F Yani bize reyting katkısı sağlayacaklar :A :Z Ülkemiz de ki ilgiyi gören WWE ne yapacak Live Event yapmaya İstanbul-Ankara-İzmir e gelecek :A :Z Rollins AJ KO gelecek lan çok güzel :Z Yani hayali bile güzel :A :Z tabi 1-2 yıl içinde gelirler LE yapmaya :A

Bu veletler TV nin karşısına geçecek gözleri ''rey misteryo'' yu arayacak :A aa bi bakmışlar Sin Cara sonra diyecekler ''sin kara rey in kardeşi'' :F Yani bize reyting katkısı sağlayacaklar :A :Z Ülkemiz de ki ilgiyi gören WWE ne yapacak Live Event yapmaya İstanbul-Ankara-İzmir e gelecek :A :Z Rollins AJ KO gelecek lan çok güzel :Z Yani hayali bile güzel :A :Z tabi 1-2 yıl içinde gelirler LE yapmaya :A
LE olsa gitmemki ben. Çocukların arasında AJ Styles'ı mı tezahüratlicam ben :F