16+ Mutlu Pazarlar Geç Uyanarak Başlar :)

Pazar gününe nasıl uyanmak istersiniz?

• Alarm ile

Oy: 1 6.3%
  • Yatakta kahvaltı ile

Oy: 0 0.0%
  • Öpülerek

Oy: 3 18.8%
  • Sarılarak

Oy: 0 0.0%
  • Yataktan çıkmayarak

Oy: 5 31.3%
  • Güneşi yatakta karşılayarak

Oy: 5 31.3%
  • Diğer...

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
Böyle oldu bana ama 9 geç mi sayılıyor bilemedim :A gerçi 7 gibi uyanmaya alışkın biri için geç sayılır. Saatler geri alındı. Daha erken kalkmam gerekirken daha fazla uyku istiyorum :A
2 saat bile geç uyanmak tabiki geç sayılır. Önemli olan rutinin dışına çıkmak ama en önemlisi tatilden önceki gün daha keyif veriyor sonraki gün tatil diye kıpır kıpır oluyor :D

• Aynen
Reactions: Dosi
Evet orası öyle çalışan için. Alışınca zor oluyor. Senin iş kaçta bitiyor hafta sonu tatil herhalde
hafta sonu tatilde hafta sonu daha yoğunum nedense? hafta içi en azından iş dönüşü kafam rahat takılıyorum hafta sonu olunca cümbür cemaat zırt pırt arayanı geleni gideni derken kafa davul gibi oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
hafta sonu tatilde hafta sonu daha yoğunum nedense? hafta içi en azından iş dönüşü kafam rahat takılıyorum hafta sonu olunca cümbür cemaat zırt pırt arayanı geleni gideni derken kafa davul gibi oluyor :A
17 yaşındaki birinin gelenle gidenle ne işi var herkese herşeye isyan et. Ergenlik böyle değil miydi en azından bizim zamanımızda :D

• Güldürdün
Reactions: tekin
17 yaşındaki birinin gelenle gidenle ne işi var herkese herşeye isyan et. Ergenlik böyle değil miydi en azından bizim zamanımızda :D
bu mesajını pas geçmeyeyim sonra @Dosi gibi bilerek görmedi dersin :D

yaş 17 de olsa ayak altında kalıyoruz küçük olmakta zor iş aynı yerde sabit durdurmuyorlar sağa sola yuvarlanıp duruyorsun kalabalıkta :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
bu mesajını pas geçmeyeyim sonra @Dosi gibi bilerek görmedi dersin :D

yaş 17 de olsa ayak altında kalıyoruz küçük olmakta zor iş aynı yerde sabit durdurmuyorlar sağa sola yuvarlanıp duruyorsun kalabalıkta :A
Haklısın.

Her pazarın birde mutsuz başlayan pazartesisi var sendromu var :D

• Güldürdün
Reactions: tekin