Sonra ne oluyor cukurda. Birde bu dizi türü ne dram mı?fesi giydikten sonra emineyle çukura atlıyorlardı işte bir fes nelere kadir
Sonra ne oluyor cukurda. Birde bu dizi türü ne dram mı?fesi giydikten sonra emineyle çukura atlıyorlardı işte bir fes nelere kadir
Salako kemal sunal filmi vay seyretmeyen varmış meşhur repliklerdendir buSonra ne oluyor cukurda. Birde bu dizi türü ne dram mı?
Unutuyoruz ya günde 100 tane.replik izliyoruz------
Salako kemal sunal filmi vay seyretmeyen varmış meşhur repliklerdendir bu
bak sonrasını @☾☆HollyDemon666 göstermiş @RüzgarGülü
Sorma aynı şekilde bende hafta içi bugün için geç kalkıcam uyacağım diyorum iş saatinden bile erken kalkıyorum şaka gibi .Mutsuz pazarlar erken uyanarak başlar
Uyu @tekin uyu bakalım illa ki tuvaletin gelecek ve uyanacaksın
Mutsuz pazarlar erken uyanarak başlar
Uyu @tekin uyu bakalım illa ki tuvaletin gelecek ve uyanacaksın
Ben dün 10 saatten fazla yatmışım. Çok enerjiğim ama üzüldüğüm bir durum 5,6 saatlik uykuya bayılıyorumSorma aynı şekilde bende hafta içi bugün için geç kalkıcam uyacağım diyorum iş saatinden bile erken kalkıyorum şaka gibi .
hiperaktivite misin? yoksa kardeşimBen dün 10 saatten fazla yatmışım. Çok enerjiğim ama üzüldüğüm bir durum 5,6 saatlik uykuya bayılıyorum
Erken uyanmayı sevmiyorum günler pek fark etmiyor ama ülke olarak pazar günü tatil olduğu için erken kalkınca mutsuz olanlar derneğiSorma aynı şekilde bende hafta içi bugün için geç kalkıcam uyacağım diyorum iş saatinden bile erken kalkıyorum şaka gibi .
Kendi kendine mi o kadar uyuyabildin yoksa alkol ilaç felan mi 10 saat ne. Anca sızmam lazım uyumam için o kadar 😳Ben dün 10 saatten fazla yatmışım. Çok enerjiğim ama üzüldüğüm bir durum 5,6 saatlik uykuya bayılıyorum
@EmreCan 'ın alkol kullanacağını sanmıyorum öğle izlenim vermedi bana foruma katılım da bulunduğum günden bugüneErken uyanmayı sevmiyorum günler pek fark etmiyor ama ülke olarak pazar günü tatil olduğu için erken kalkınca mutsuz olanlar derneği
Kendi kendine mi o kadar uyuyabildin yoksa alkol ilaç felan mi 10 saat ne. Anca sızmam lazım uyumam için o kadar 😳
Yok zaten çok uyuduğu için dedim bende sanmam kimse kötü işlerle işimiz yok 👼@EmreCan 'ın alkol kullanacağını sanmıyorum öğle izlenim vermedi bana foruma katılım da bulunduğum günden bugüne
Saydıklarından almıyorum benim kafanın doğal hali böyle.Erken uyanmayı sevmiyorum günler pek fark etmiyor ama ülke olarak pazar günü tatil olduğu için erken kalkınca mutsuz olanlar derneği
Kendi kendine mi o kadar uyuyabildin yoksa alkol ilaç felan mi 10 saat ne. Anca sızmam lazım uyumam için o kadar 😳
Yerinde izlenim eyvallah@EmreCan 'ın alkol kullanacağını sanmıyorum öğle izlenim vermedi bana foruma katılım da bulunduğum günden bugüne
Sen o zaman uyku sorunun yok çok rahat uyuyorsunSaydıklarından almıyorum benim kafanın doğal hali böyle.
Her yerde ve her şartta uyuyabiliyorum çay kahve bile engel olmuyor
Yerinde izlenim eyvallah
Şöyle yerine ve zamana göre değişiyoSen o zaman uyku sorunun yok çok rahat uyuyorsun
Seytanlardan uzak durmak lazım uyumadan önce ama şeytanın haberi yokŞöyle yerine ve zamana göre değişiyo
Bazen beni çok rahatsız eden düşüncelerim varsa uykuya dalmam çok gecikir
Kabe'de senSeytanlardan uzak durmak lazım uyumadan önce ama şeytanın haberi yok
geç uyanmakta artık mümkün değil vücut günlük rutine alışmış haftasonuda olsa aynı saatte zıplıyoruz havayaGeç uyanıp geç kalkmacalı bir pazar günü. Benim için farkı var mı tabiki yok
Lakin ülkenin büyük kısmı bugün rüya görme hakkını kullandılar
Evet orası öyle çalışan için. Alışınca zor oluyor. Senin iş kaçta bitiyor hafta sonu tatil herhaldegeç uyanmakta artık mümkün değil vücut günlük rutine alışmış haftasonuda olsa aynı saatte zıplıyoruz havaya
Böyle oldu bana ama 9 geç mi sayılıyor bilemedim gerçi 7 gibi uyanmaya alışkın biri için geç sayılır. Saatler geri alındı. Daha erken kalkmam gerekirken daha fazla uyku istiyorumGeç uyanıp geç kalkmacalı bir pazar günü. Benim için farkı var mı tabiki yok
Lakin ülkenin büyük kısmı bugün rüya görme hakkını kullandılar