ATV Mutlu Ol Yeter - Dizi Yorumları

Ben artık drama dizisi izlemeyeceğim. Bu tarz absürd dizilere bayılıyorum. Leyla ile Mecnun'dan başlayarak İşler Güçler ve Kardeş Payı hepsini izledim. Bu diziye gelince bir Leyla ile Mecnun tabiki olamaz (hiçbir dizi olamaz) yine de çok güzel dizi. Vallahi ben reytinge göre dizi izlemiyorum, reytingler beni ilglendirmiyor bu diziyi de sonuna kadar izleyeceğim. Umarım uzun ömürlü olur, yayında kalacak kadar reyting alsa yeter.
Reytingler kötü oluncada hemen bitiyor ve bağlanınca mal gibi ortada kalıyoruz. O durum çok koyuyor. :(
Neyse yarın izleyeyim ilk bölümü o zaman. :Z

ertan saban müthiş bi oyuncu ama ali atay bence vasat

Totalde 30. A/B'de 16. olmuş. Ülkemizde kalite anlayışının Turabi ile Sahra'nın kavgasından ibaret olduğunu anlamış olduk, Racon'dan sonra bu da reyting yüzünden biterse televizyon izlemeyi bırakırım bu ne ya :)

dün dediğim gibi berbat bir başlangıç yapmış. atv hangi akılla gezici tayfasına dizi yapıyor anlamış degilim. tns de bu dizilerin tutmadığı açıkken neden bu diziyi başlatır hakikaten ilginç

atv en azından bize gezinin kitlesini göstermiş oldu. neyse sondan 3. dizi için pazara gelin

2. bölüm de iyiydi baya güldürdü :D Karakter buram buram Mecnun kokuyor özellikle bavul mevzusunda kızla konuşurken L&M izler gibi oldum :(

ilk yüze girdiyse iyi dizi)) hadi son iki bölüm.
dizi lm yi taklit ediyor ama açıkça total hikaye var

atv en azından bize gezinin kitlesini göstermiş oldu. neyse sondan 3. dizi için pazara gelin
O ekip geziye destek çıkmasaydı da bu yorumları yapar mıydınız merak ediyorum. Hayatınız parti ya da daha doğrusu tek bir şahıs olmuş. Ben geziye her daim karşı çıktım ve en azılı karşıtlarından oldum, taa ki Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırıldığını öğrenene kadar. Anladım ki büyük bir gaflet uykusundaymışım. Mesela LİM mim değil, muhaliflerin özgürce düşüncelerini dile getirmesinin engellenmesi. Neyse konu burası değil, İkide bir işi geziye paralele getirdiğiniz için yazıyorum. Hak bu dünyada sorulmazsa öteki dünyada sorulacak bakalım kula kulluk etmek orada nasıl karşılanacak )))))) (!)

O ekip geziye destek çıkmasaydı da bu yorumları yapar mıydınız merak ediyorum. Hayatınız parti ya da daha doğrusu tek bir şahıs olmuş. Ben geziye her daim karşı çıktım ve en azılı karşıtlarından oldum, taa ki Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırıldığını öğrenene kadar. Anladım ki büyük bir gaflet uykusundaymışım. Mesela LİM mim değil, muhaliflerin özgürce düşüncelerini dile getirmesinin engellenmesi. Neyse konu burası değil, İkide bir işi geziye paralele getirdiğiniz için yazıyorum. Hak bu dünyada sorulmazsa öteki dünyada sorulacak bakalım kula kulluk etmek orada nasıl karşılanacak )))))) (!)
sen beni sürekli ön yargılı olmakla suçluyorsun bunun sebebi hayata tek gözlükle baktığından kaynaklanıyor. bir insanın tanımanın yolu başkasını nasıl tanimladigina bakmak lazım. sen aslında beni sucladigin şeysin. Oktay kaynarca meselesinde Dr bunu yaptın cevabını aldı yine aynı şeyi yapiyon yapma

konuya gelirsek. bak ben filinta ve milat dizilerine niye çekiyorsunuz diyen biriyim bunların reyting almayacağını yazmışım. eğer senin iddia etmiş gibi taraflı olsam bu dizileri överdim. bunun aksine dirilişe övgüler yagdirdim başlarken de başladıktan sonra da. bunların sebebi açık. çünkü ben izlediğim şeye bakarım iyiyse iyi derim.

LiM'e gelirsek. burda yazılarım duruyor. L İm in ilknsezonu izledim sonda dizinin sacmaladigini kendini tekrar ettiğini yazdım. ilk sezondan sonra da izlemeyi bıraktım. zaten LIM ekibinin stara yaptığı iş olsun 5 kardeş olsun nasıl patladığı ortada. kötü dizileri trt niye bize izletiyor. bu benim vergilerime yazık değil mi madem iyi iş yapıyorlar gitsinler özel sektörde yapsınlar ama yok illa trt yi somurecekler sonra para aldıkları kişilerin demokratik olmayan yollarla devrilmesini isteyecekler yok öyle beş kuruşa on yemek.

Forum İstatistikleri

Konular
176,238
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs