Mutlu Musun %50?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berkann
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Evet, göze alamazsiniz, cünkü bas edemezsiniz.
Yooo, öyle demedim. O misal. 250 bin gelir, 250 bin gider. 1 milyon gelir, 1 milyon gider. Sayilar önemli degil.

Evet, göze alamazsiniz, cünkü bas edemezsiniz.
Yooo, öyle demedim. O misal. 250 bin gelir, 250 bin gider. 1 milyon gelir, 1 milyon gider. Sayilar önemli degil.

aga önemli olan şehit vermeden bu işi halletmek yanlış mı

Arkadaşlar başbakan gelmeseydi ülke elden gidiyordu neden mi ülke resmen çökmüş haldeydi gırtlağımıza kadar borçlu haldeydik eğitimimizin kalitesi düşüyordu ya şimdi ımf ye borç veriyoz aradaki farka bakın

Türkiye Apo yu suan icin asamaz cünkü bu amerikanin isine gelmez türkiye´de amerika ile ters düsmek istemez....

en basiti akp gelmeden önce imf türkiye yi haciz edecek durumdayken inanılmaz bi borcumuz varken akp geldi tüm borçları sildi süpürdü şimdi imf bizden borç istiyo dana napsın bu adamlar

Ya ne özgürlüğü bırakın ya o adam o posterlerini astıkları adam kaç tane şehitin ölmesine sebep oldu o adamın posterini hiç bir yerde astırmayacaksın. Gerekirse de asacaksın keseceksin elim ayağım titriyo sinirden bu nedir be.

oturup burdan yazmak kolay biraz sakin ol olmayacaksanda gücün yetiyosa kalk kendin yap

oturup burdan yazmak kolay biraz sakin ol olmayacaksanda gücün yetiyosa kalk kendin yap
Buradan yazmak kolay ona birşey demem ama şöyle düşün
1.resimde Atatürk ve Türk bayraklarını asanlara saldıran polisler neden 2.resimde hiçbir şey yapmaz.
Tabi polislerin de suçu yok onlar da emir kulu.

Buradan yazmak kolay ona birşey demem ama şöyle düşün
1.resimde Atatürk ve Türk bayraklarını asanlara saldıran polisler neden 2.resimde hiçbir şey yapmaz.
Tabi polislerin de suçu yok onlar da emir kulu.

1.resimi tartismaya gerek yok yanlis yapmislar
2. resim ise ya siz baris istemiyorsunuz yada ben anlamiyorum bunlarin hepsi baris icin gerekli seyler simdi polisler kalksa onca insana saldirsa simdi türkiyede ic savas baslamis olurdu.

1.resimi tartismaya gerek yok yanlis yapmislar
2. resim ise ya siz baris istemiyorsunuz yada ben anlamiyorum bunlarin hepsi baris icin gerekli seyler simdi polisler kalksa onca insana saldirsa simdi türkiyede ic savas baslamis olurdu.
Biz bunlarla barışsak bunlar Kürdistan devletinin kurulmasını isterler niyetleri iyi değil ki bunların.