'Mutlu Aile Resmi' Dizisine 3 İsim Katıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
thumbnail_1437347480.jpg

NTC Medya'nın yapımcılığını üstleneceği ''Mutlu Aile Resmi'' dizisine üç yeni isim katıldı!

Yönetmenliğini son olarak Yalan Dünya dizisi için kamera arkasına geçen Jale Atabey'in yapacağı, yapımcılığını NTC Medya'nın üstleneceği dizinin oyuncuları belli olmaya başladı. Uçankuş'un haberine göre Füsun Demirel, Hasibe Eren ve Sait Genay dizinin oyuncu kadrosuna katıldı.

''Mutlu Aile Resmi'' dizisinin kanalı ise belli değil.

hasibe-özlem-eren-9.jpg
low_fusun-demirel2.jpg
Sait-Genay-mutlu-ol-yeter-ziver-2.jpg

Üçü de çok iyi isimler, hayırlı olsun. Böylece Füsun Demirel ve Hasibe Eren, Sıdıka ve Yalan Dünya'dan sonra 3. kez anne-kız olarak rol almış olacak. Dizi de büyük ihtimalle ATV veya Star'da olur gibi. :)

Son düzenleme:
Ya hiç inandırıcılığı kalmıyor gerçekten. Önce Sıdıka sonra Yalan Dünya şimdi de bu dizide izleyeceğiz bu ikiliyi. Tutacağını zannetmediğim bir dizi. Star TV' de ya da Kanal D' de olacağını düşünüyorum.

Füsun ile Hasibe'nin aynı dizide rol aldığı 3. dizi olacak bu, hem de üst üste. :D

Çok iyi isimler katılmış, NTC Medya bu diziyi Atv ya da Star'a yapar. :X

Yönetmen oyuncuları nasıl toplayabilir? Oyuncuları kast yönetmenleri seçiyor, yani yönetmen ile herhangi bir alakası yok. Kaldı ki oyunculardan sadece iki tanesi YD'den.

Ayy tamam, geldi yine TDK :F

Yönetmen oyunculara yabancı değil,aynı oyuncularla çalışacak demek istedim ve sen de bu fırsatı kaçırmadın :A

Yönetmen oyunculara yabancı değil,aynı oyuncularla çalışacak demek istedim ve sen de bu fırsatı kaçırmadın :A
Türk Dil Kurumu ile bu söylediğimin bir alakası yok bir kere. Hem "Yönetmen, oyuncuları diziye toplamış" dedin, yalan yok. :A

"Yönetmen oyuncuları toplamış" dedin, daha doğru ifade edebilirdin. Hem TDK'nın görevini de yanlış biliyorsun. :A

Türk Dil Kurumu ile bu söylediğimin bir alakası yok bir kere. Hem "Yönetmen, oyuncuları diziye toplamış" dedin, yalan yok. :A

"Yönetmen oyuncuları toplamış" dedin, daha doğru ifade edebilirdin. Hem TDK'nın görevini de yanlış biliyorsun. :A

Sen bıraksaydın yorumumu yaptıktan sonra hemen çıkacaktım :X "Acele ile yazılmış bir yorum" diyebiliriz :)
Sağol SemrAnneanne düşmanı :D TDK'nın ne görev yaptığını da biliyorum (haşır neşirim bu işle :D )

Kendini yanlış ifade edenlere her zaman cevap veririm, onunla alakası yok. Ama YD ile ilgili kötü bir şey söylense onu da savunurum, bir yandan da haklısın. :A

Tabii Biliyorum :A

Sen bıraksaydın yorumumu yaptıktan sonra hemen çıkacaktım :X "Acele ile yazılmış bir yorum" diyebiliriz :)
Sağol SemrAnneanne düşmanı :D TDK'nın ne görev yaptığını da biliyorum (haşır neşirim bu işle :D )

Biliyorum :A
Siz istemeseniz de rahmetli olan gereksiz kişinin adını niye anıyorsun ki şimdi? :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,602
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy