Mustafa Sandal'dan Yeni Dizi

kerim yavuz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
183
Puanı
144
"O Ses Türkiye"nin jüri koltuğunda oturan ünlü popçu Mustafa Sandal, Süreç Film'in "Aşk Biraz Zaman İster" dizisinde iki kadın arasında kalan bir düğün fotoğrafçısını canlandıracak. Senaryosunu Tayfun Güneyer'in yazdığı dizinin iki başrol kadın oyuncusu için arayış sürüyor. Yapımcı Ali Gündoğdu, rollerden biri için geçenlerde "Ben Onu Çok Sevdim" dizisinden gelen teklifi kabul etmeyen Nurgül Yeşilçay'a teklif götürdü. Nurgül Yeşilçay'ın yapımcıya ne cevap vereceği merak konusu oldu. Dizi yakında atv'de yayınlanacak.

Tayfun Güneyer varsa işin içinde çok iyi bir dizi ortaya çıkmayabilir. Keşke bizi şaşırtsa ama artık eskisi kadar iyi değil. Her neyse Mustafa Sandal için ilk bölümleri izleyebilirim, iyi olursa izlemeye devam ederim. :)

bende aga adanalıyı kaçırmazdım son 5-6 bölümü kaçımıştım sadece

Adanalı dizisinden Selin Demiratar çıkmasaydı çok iyi olurdu aslında. Onun olduğu bölümler çok iyiydi ve acayip iyi reytinglerde alıyordu. :)

yoo katılmıyorum bence son bikaç bölüm hariç süperdi idil çıkınca da aynı müthişlikteydi

Mustafa Sandal oyunculuğu iyi biri.Geçen sene Başrolde Aşk dizisinde izlemistim.Orada da başroldu.Ayrıca beni endişelendiren Tayfun Güneyer.Kendisi komedide çok uzun ve sıkıcı sahneler yazıyor.Bence sadece Adanalı ve Yılan Hikayesi gibi polisiye yazsa süper olur.Ama yine de izlerim dizinin ilk bölümünü :)

Son düzenleme:
Eyvah Tayfun Güneyer geri dönüyor :):)

Mustafa Sandal'ı çok severim ama jürilik, sinema, dizi falan derken asıl işi olan müziği ihmal ediyor gibi geliyor bana. Son albümünde daha 2. klibi bile çekmedi. Kendi işinde daha iyi olmaya çalışsa daha iyi olacak gibi. Yine de başarılı olmasını isterim oyunculukta da. Tayfun Güneyer umarım bu sefer yanıltır bizi ve güzel iş olur ama zor. :)