Mustafa Sandal'dan Powertürk'e Ambargo!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,344
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Sözü ve müziği Gülşen'e düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu'na ait "Tesir Altında" şarkısıyla müzik dünyasına geri dönmeye hazırlanan Mustafa Sandal, şarkının çıkmasına birkaç gün kala önemli bir karar aldı.

Bu karara göre Mustafa Sandal, yeni şarkısını Powertürk'e göndermeyecek. Bu ambargonun sebebi ise Powertürk'ün uyguladığı taraflı yayın politikası.

Mustafa Sandal twitter hesabından konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Muzik sektorune zarar veren ve genclere ambargo koyan Powerturk tv ve fm'e ben ambargo koyuyorum. Yeni sarkilarimi yayinlayamayacaklar, tarafli ve sektöre zararli yayını nedeniyle kliplerimi geri cekiyor ve Powerturk TV ve fm'e yeni şarkı ve kliplerimi göndermiyorum. Powerturk tarafsizliktan ödün verip 20 kliple gunu tamamladığı icin bizim kurulumuzdan geçmedi. #TesirAltinda size gonderilmeyecek asla bu powerturk'e karsi erdemli bir tavirdir. beni yayinlamaniz susacagim anlamina gelmez. cunku ben ve ekibim objektif ve hakkaniyetliyiz.

Konuyla ilgili olarak yapımcı Samsun Demir de sanatçının kararına saygı duyup, desteklediğini belirtti.

Powertürk daha önce de pek çok sanatçıya ilginç sebeplerle uyguladığı ambargolarla yapımcıların büyük tepkisini çekmişti.

Mustafa Sandal'ın son klibi "Ego" da Powertürk tarafından arabesk bulunduğu gerekçesiyle yayınlanmamıştı. Buna karşın Tesir Altında'ya haber bültenlerinde yer veren kanal, bu haber bandında klibini yayınlamadığı "Ego"yu ilk kez kullanmıştı.

ff5NpC8r2shhbOKJSs3z9Suz.jpg

İyi yapmış aslında PoweTürk gün boyu aynı şarkıları yayınlayıp duruyor..

Powerturk sevdiğim müzik kanalıdır. Sıla çok çalıyor yeter bana. :D

Bir müziksever olarak pek yakıştıramadım bu yorumu. Sürekli aynı şarkıları çalıp duruyorlar. O 20 kişi arasından isen ne mutlu sana ama aksi halde şarkıyı tutturman zorlaşıyor. Sıla'yı bugün destekliyorlar ama yarın bir anda sırt dönebilirler. Bu işi böyle keyfi bir şekilde yapmaları son derece yanlış. :)

2-3 kere açıp müzik dinleyeyim demiştim farklı günlerde. :D

Hep aynı şarkılardı artık dinlemiyorum. :D

Haklı Mustafa Sandal. Powertürk dönüp dolaşıp aynı şarkıları yayınlıyor zaten . Kral Pop TV candır.

Bir müziksever olarak pek yakıştıramadım bu yorumu. Sürekli aynı şarkıları çalıp duruyorlar. O 20 kişi arasından isen ne mutlu sana ama aksi halde şarkıyı tutturman zorlaşıyor. Sıla'yı bugün destekliyorlar ama yarın bir anda sırt dönebilirler. Bu işi böyle keyfi bir şekilde yapmaları son derece yanlış. :)
Ben powerturk hayranıyım demedim ama sevdiğim bir müzik kanalıdır dedim. Evet sürekli dönen bir müzik listesi var ve o çerçeveden pek ayrılamıyorlar ama bu sevmemem için sebebiyet olmamalı en azından benim için. Sıla işin esprisi sadece. Müzik çerçevesine biraz daha geniş yaklaşmaları gerektiği taraftarıyım bunda hemfikiriz ama sevgi konusunda şuan seviyorum. :)

Mustafa Sandal'dan doğru bir karar. Doğrusu 'Ego'yu arabesk olarak görenleri ilginç buluyorum. :)

PowerTürk hep aynı şarkıyı çaliyoru bıraktim ben eski şarkılarida çaliyor.Top 40 listesinde bile hep aynı isimler:bağır: NR1 ve NR1 Türk'te aynı terane:bağır. Bu iki kanalıda kınıyorum.Kral TV'de nostalji adi filan yapınca sıkıyor. Öff sıkıldım yazarken bile:(

PowerTürk hep aynı şarkıyı çaliyoru bıraktim ben eski şarkılarida çaliyor.Top 40 listesinde bile hep aynı isimler:bağır: NR1 ve NR1 Türk'te aynı terane:bağır. Bu iki kanalıda kınıyorum.Kral TV'de nostalji adi filan yapınca sıkıyor. Öff sıkıldım yazarken bile:(

Eski şarkıları da çalsınlar onda bir anormallik yok ama yeni şarkıları adaletli çalmıyorlar. Adamlar bir kurul oluşturmuş türlü türlü bahanelerle şarkıların çoğunu oradan geçirmeyip hiç yayınlamıyorlar. Ama olması gereken sen bütün hepsini yayınlarsın sonra bakarsın şarkının gidişine sevilmezse azaltarak kesersin yayınlamayı sevilirse zaten yayınlarsın. Eften püften bahanelerle bir çok dev isme ambargo koymaları son derece yanlış.

Mustafa Sandal'ı geçtim yakın geçmişte Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sezen Aksu gibi isimlerin hitlerini bile yayınlamamışlıkları var.

Eski şarkıları da çalsınlar onda bir anormallik yok ama yeni şarkıları adaletli çalmıyorlar. Adamlar bir kurul oluşturmuş türlü türlü bahanelerle şarkıların çoğunu oradan geçirmeyip hiç yayınlamıyorlar. Ama olması gereken sen bütün hepsini yayınlarsın sonra bakarsın şarkının gidişine sevilmezse azaltarak kesersin yayınlamayı sevilirse zaten yayınlarsın. Eften püften bahanelerle bir çok dev isme ambargo koymaları son derece yanlış.

Mustafa Sandal'ı geçtim yakın geçmişte Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Sezen Aksu gibi isimlerin hitlerini bile yayınlamamışlıkları var.
"Soyadımsın"ı da yayınlamamışlardı sebebini biliyor musun sen?

Bilmiyordum onu yayınlamadıklarını. Kurullarındaki 1-2 kişi şarkıyı sevmemiştir muhtemelen. :):)
Özellikle dikkat ettim ona albümün bütün kliplerini yayınladılar ama "Soyadımsın"ı ve "Geri Dönüş Olsa"nın remiks'ini yayınlamadılar. :D Mesela "Visal"i de haftalar sonra yayınlamaya başladılar..

Özellikle dikkat ettim ona albümün bütün kliplerini yayınladılar ama "Soyadımsın"ı ve "Geri Dönüş Olsa"nın remiks'ini yayınlamadılar. :D Mesela "Visal"i de haftalar sonra yayınlamaya başladılar..

Acun bir şey falan mı söyledi acaba bunlara da yasaklıyorlar O Ses jürisini. :):)

Bu politikaları gerçekten çok kötü. Aslında yapımcılar komple toplanıp kliplerini vermeseler o zaman ister istemez uyarlar. :):)

OzaN post: 1403739' Alıntı:

Acun bir şey falan mı söyledi acaba bunlara da yasaklıyorlar O Ses jürisini. :):)

Bu politikaları gerçekten çok kötü. Aslında yapımcılar komple toplanıp kliplerini vermeseler o zaman ister istemez uyarlar. :):)
Sadece DMC bile çekse klipleri yeter bence :D