Mustafa Sandal Top 20 Slow Parçalar

Kız nefes al biraz yazarken yazık bize de okuyoruz o kadar. :F

Tarz meselesidir bazı sanatçılara bağırarak okumak yakışır bazılarına da yumuşak ses tonuyla okumak. Dediğin gibi Musti yumuşak tarz slowlarıyla sevildi evet ben de beğeniyorum zaten slowlarını. :D

Ya gece biraz aceleyle yaptım listeyi yani şarkıların tamamını dinledim ama aceleyle yazmışım uykum da vardı Geriye Dönmem'i de ekleyecektim ama unutmuşum. :D Nerdesin'i de severim evet onu da unutmuşum. :A

Güzel düşünmüşsün bu arada benim de Serdar için böyle bir liste yapasım geldi. :A
ahahah ayy ne yapayım ben detaylı anlatmayı seviyorum kısa cümlelerle derdimi anlatamıyorum :A:A:A

bu akşamda hareketlileri paylaşacam forumda dahaa canın çeksin :A:A:A

Güzel olmuş Beni Aldatma, Iki Tas Çorba, Gidenlerden gibi en sevdiğim şarkıların üst sıralarda olmasına sevindim. Yalnız Mevcut unda ilk 5 te olmasını tercih ederdim. Emeğine sağlık @Çiğdem-

Güzel olmuş Beni Aldatma, Iki Tas Çorba, Gidenlerden gibi en sevdiğim şarkıların üst sıralarda olmasına sevindim. Yalnız Mevcut unda ilk 5 te olmasını tercih ederdim. Emeğine sağlık @Çiğdem-
çok teşekkürler beğenmne sevindim sıralamaa çokta takılmamak lazım biraz kendi zevkime göre birazda genel musti fanlarının ortak yönde ilgi duyduğu şarkılardan gittim mevcutta çok özel bir parça ama ilk 5 hatta ilk 6 diyelim efsane musti parçalarından gerçi bana göre hepsi 1 numara :bhr::bhr::bhr:

20 tanede hareketli paylaştım müzik dünyasına onlarada bakarsan sevinirim:A:A:A