Mustafa Sandal , Emina Sandal İçin Şarkı Yaptı

Bildiğiniz gibi değil işte, albümün içinden fotoğraf paylaştım. Kendi yapmış olsa adını yazardı değil mi? Böyle kulaktan dolma bilgilerle değil de somut kanıtlarla iddianızı kanıtlarsanız daha inandırıcı olur. @Çiğdem-
karışmış işte senin bahsettiğin adamın istanbul şarkısında müziğe katkısı var onunda sözü mustiye ait hepsi aşktanı zatne musti piyasaya çıkmadan kendisi söyledi araştırsan mustinin sözlerini bulursun eşine yzdığını süpriz yaptığını kendisi söylüyor videosuda vardı hatta tv8 de magazine konusmuştu şu teasardada söz müziğin ona ait olduğu görünüyor YOUTUBEDEYE GİR AÇIKLAMADA konu mustiyse benden iyi bilgi kimsede olmaz ben ne diyorsam odur :A :A :A

Paylaştığım fotoğrafta İstanbul şarkısını Selcen Gür'ün yazdığı açıkça görülüyor, ben bu muhabbeti daha fazla uzatmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Sitede rütbeniz yüksek olabilir, benden de eski olabilirsiniz ancak bu kesinlikle doğru bilgi verdiğiniz anlamına gelmiyor.

Ben albümün kartonetinden fotoğraf paylaştım zaten, milletin kafasına göre yüklediği Youtube videolarından daha iyi bir kanıt bence.

Hatta bir tane de Kral Pop'un sitesinden alıntı görüntü koyayım da teyit etmiş olayım.

Sizinle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim. İyi geceler.
Screenshot_548.jpg

@Çiğdem-

Paylaştığım fotoğrafta İstanbul şarkısını Selcen Gür'ün yazdığı açıkça görülüyor, ben bu muhabbeti daha fazla uzatmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum.

Sitede rütbeniz yüksek olabilir, benden de eski olabilirsiniz ancak bu kesinlikle doğru bilgi verdiğiniz anlamına gelmiyor.

Ben albümün kartonetinden fotoğraf paylaştım zaten, milletin kafasına göre yüklediği Youtube videolarından daha iyi bir kanıt bence.

Hatta bir tane de Kral Pop'un sitesinden alıntı görüntü koyayım da teyit etmiş olayım.

Sizinle daha fazla tartışmaya girmeyeceğim. İyi geceler. Ekli dosyayı görüntüle 52573

@Çiğdem-
bu mustinin yazdığına dahil haber musti kendiide belirtiyor burda hatta videolu şekilde videosuda var tv8 magazindede söylemişti ama bu haberde açıklamarı zaten var (

Mustafa Sandal, karısı Emina Sandal için yazdığı yeni single ‘Hepsi Aşktan’ı yayınlamaya hazırlanıyor. Sandal şarkıda ‘Yarım kaldı aklımın köşeleri, yokluğun ne büyük yara bende. İçime ektiğin o tatlı zehri al götür, kalmasın tenimde’ sözleriyle eşine duyduğu aşkı anlattı. Ünlü şarkıcı evliliklerinin 8’inci yılı için “Birbirimize olan aşkımız hiç azalmadı, azalmayacak. Aşkımız ebedi” yorumu yaptı. Yaman ve Yavuz adında iki oğulları bulunan çift birlikte reklam filminin yanı sıra ‘Hepsi Aşktan’la bu yazın en çok konuşulacak çifti olmaya aday.

şu gösterdiğim işin doğrusu ben musti konusunda yanılmam adam yalanmı söyleyecek kendi açıklaması var hala kanıt diyorsun kendisi açıklıyor eşime yazdım diye videolu haberide var bunun tv8 magazinde çıkmıştı :F

işin doğrusu bu :F

Hepsi Aşktan Şarkısı Hakkında Bilgi
Tekli Albüm Adı: Dön Dünya
Tekli Albüm Yılı: 2016
Hepsi Aşktan Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
Hepsi Aşktan Şarkısının Klip Yönetmeni Kim: Nihat Odabaşı
Müzik Şirketi: Dmc

İstanbul Şarkısı Hakkında Bilgi
İstanbul Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Ferit Özkan Başeğmez
İstanbul Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
İstanbul Şarkısının Klip Yönetmeni Kim:

bu mustinin yazdığına dahil haber musti kendiide belirtiyor burda hatta videolu şekilde videosuda var tv8 magazindede söylemişti ama bu haberde açıklamarı zaten var (

Mustafa Sandal, karısı Emina Sandal için yazdığı yeni single ‘Hepsi Aşktan’ı yayınlamaya hazırlanıyor. Sandal şarkıda ‘Yarım kaldı aklımın köşeleri, yokluğun ne büyük yara bende. İçime ektiğin o tatlı zehri al götür, kalmasın tenimde’ sözleriyle eşine duyduğu aşkı anlattı. Ünlü şarkıcı evliliklerinin 8’inci yılı için “Birbirimize olan aşkımız hiç azalmadı, azalmayacak. Aşkımız ebedi” yorumu yaptı. Yaman ve Yavuz adında iki oğulları bulunan çift birlikte reklam filminin yanı sıra ‘Hepsi Aşktan’la bu yazın en çok konuşulacak çifti olmaya aday.

şu gösterdiğim işin doğrusu ben musti konusunda yanılmam adam yalanmı söyleyecek kendi açıklaması var hala kanıt diyorsun kendisi açıklıyor eşime yazdım diye videolu haberide var bunun tv8 magazinde çıkmıştı :F

işin doğrusu bu :F

Hepsi Aşktan Şarkısı Hakkında Bilgi
Hepsi Aşktan Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
Hepsi Aşktan Şarkısının Klip Yönetmeni Kim: Nihat Odabaşı

İstanbul Şarkısı Hakkında Bilgi
İstanbul Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Ferit Özkan Başeğmez
İstanbul Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
İstanbul Şarkısının Klip Yönetmeni Kim:

Aslında son yazdığımdan sonra cevap vermeyecektim ancak yanlış bildiğiniz bir bilgiyi sürekli doğruymuş gibi empoze etme çabanızdan pek hoşnut olmadım.

Üşenmedim Rising Star Türkiye'nin finalinden videoyu da çektim, Mustafa Sandal kendisi anons ediyor şarkının sahibini.

Yolladığım linklere inanmadınız ya, şimdi bu videoya da montaj dersiniz kesin.

İnanmıyorsanız da TV8'in sitesinden Rising Star Türkiye finalini seyredebilirsiniz. İyi akşamlar.