Mustafa Sandal , Emina Sandal İçin Şarkı Yaptı

Çiğdem

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Pop müziğinin efsane isimlerinden olan Mustafa Sandal bilindiği üzere Dön Dünya isimli Maxi single çalışmasıyla yaz ayının son dönemlerine damgasını vurmuştu.

9 eylül'de Hepsi Aşktan çalışmasına klip çeken , Musti bu şarkıyı eşi , Emina Sandal için yazmış ve evliliklerinin 8’inci yılı için bu şarkıda geçen sözlerle , eşine duyduğu aşkı tekrar dile getirmiş.

İşte söz yazarlığında 1 numara olan Musti'nin eşine yazdığı o harika şarkı

Kız klip konusunda bahsetseydin ya bunu neden ayrı konu açtın ki

hahah aa daha geçen gün böyle şarkılar yazdırıcaksa musti yazmasına gerek yok diyorduk ama meğerse bu şarkyıı zaten musti yazmış eşi için @Bully

ben oslaydımdan sonra bir büyük eser daha hepsi aşktan musti gerçekten söz yazarlığında'da hala çok iyi bu albümde tüm sözler başkasına ait olucaktı diye duymuştuk ama eşine ejst için döktürmüş mustim şarkıda tesir altından sonra yakın dönemde en iyi şarkısı diyebilirim baya bağımlılık yaptı bende ama keşke klipte o hortlak gibi kız yerine emina sandal oynasaymış @Bully @turkuazz @Forumdash @vadikızı @Harunnn60

Kız klip konusunda bahsetseydin ya bunu neden ayrı konu açtın ki
biraz musti haberleride açalım şarkının tanıtımınıda ayrıdan yapalım

Tebrik ederiz kendisini Dön Dünya'dan daha güzel bir şarkı olmuş.
Ve daha başarılı olacak gibi zaten.
Nolursa olsun kendi besten gibisi yok.

Bu şarkıyı eşi içinmi yazmış bilmiyordum ama çok iyi olmuş şarkı

Bu şarkıyı eşi içinmi yazmış bilmiyordum ama çok iyi olmuş şarkı
evet önce şöyle duyurdular ilk defa mustafa bir albümde hiç kendisi şarkı yazmıcak dediler bu albümde 3 şarkıyıda başkası yazdı diye biliyordum ama hepsi aşktanı mustafa yazmış eşi emina sandal için bestelemiş hala çok değerli şarkılar yazabiliyor besteci kimliği çok üst düzey gerçekten

çok güzel şarkı olmuş emina ile çok yakışıyorlar nazar değmesin onlara

Burada yanlış bilgilendirmeler olmuş, sırf bunun için foruma kayıt oldum.

Şarkının söz ve müziği 2015 Rising Star Türkiye şampiyonu Ferit Özkan Başeğmez'e aittir.

Şarkı eşine özel olabilir ancak şarkıyı yazan kendisi değil.

@Çiğdem-

aaa yok o dediğin adam istanbul şarkısında var onunda sözünde değil müziğini o yaptı

aslında haberlerde bu albümde musti şarkı yazmıcak ilk defa denildi ama dön dünya hariç 2 şarkıda mustiye ait hepsi aşktanı musti rising star öncesinde duyurdu ben yazdım besteledim diye kendi ağzıyla söyledi eşine yazdığını istanbul şarkısınında sözü mustiye ait ama senin söylediğin adam ferit bey istanbul şarkısının müziğini yapmış öyle bir katkıda bulunmuş dön dünya şarkısı zaten burak Öksüzoğluna ait

Hepsi Aşktan Şarkısı Hakkında Bilgi
Tekli Albüm Adı: Dön Dünya
Tekli Albüm Yılı: 2016
Hepsi Aşktan Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Mustafa Sandal
Hepsi Aşktan Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
Hepsi Aşktan Şarkısının Klip Yönetmeni Kim: Nihat Odabaşı
Müzik Şirketi: Dmc

İstanbul Şarkısı Hakkında Bilgi
Tekli Albüm Adı: Dön Dünya
Tekli Albüm Yılı: 2016
İstanbul Şarkısını Kim Söylüyor: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Sözlerini Kim Yazdı: Mustafa Sandal
İstanbul Şarkısının Müziğini Kim Yaptı: Ferit Özkan Başeğmez
İstanbul Şarkısını Düzenlemesi Kimin:
İstanbul Şarkısının Klip Yönetmeni Kim:
Müzik Şirketi: Dmc

Kıskandın dimi karısına şarkı yapınca

Bilgileri nereden aldınız bilmiyorum ancak hepsi yanlış, discogs sitesine bakacak olursanız şarkıların detaylı künyesi mevcuttur. Hatta inanmazsanız D&R 'dan CD'yi temin ederek de bu bilgilere ulaşabilirsiniz. https://www.discogs.com/Mustafa-Sandal-Dön-Dünya/release/8989675

http://i.hizliresim.com/oEbMWq.jpg

Musti kendisi söyledi 8.yıllarınamı ne onun anısına yazdığını şarkı piyasaya sürülmeden önce syledi eşine kendisi bestelediğini yakında çıkıcağını falan
o bahsettiğin adam istanbul şarkısında payı var diye bliyorum ona yardımcı olmuş

Bildiğiniz gibi değil işte, albümün içinden fotoğraf paylaştım. Kendi yapmış olsa adını yazardı değil mi? Böyle kulaktan dolma bilgilerle değil de somut kanıtlarla iddianızı kanıtlarsanız daha inandırıcı olur. @Çiğdem-