Mustafa Ceceli'den Yepyeni Albüm: 'Kalpten'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
thumbnail_1418768959.jpg

Mustafa Ceceli'den yepyeni albüm!

Mustafa Ceceli, DMC Müzik etiketiyle 'Kalpten' ismini verdiği yepyeni albümünü çıkardı. Albüm 14 şarkıdan oluşuyor. Albümle aynı ismi taşıyan şarkının sözü ve müziği Ravi İncigöz'e ait. Aynı zamanda albümde Mustafa Ceceli'nin, Lara Fabian'la yaptığı düet çalışması da yer alıyor. Albümde slow şarkıların yanı sıra, hareketli şarkılar da yer alıyor.

Mustafa Ceceli'nin yeni albümünde şu şarkılar yer alıyor;
1 Mustafa Ceceli Kalpten Hüsran 4:30
2 Mustafa Ceceli Kalpten Islak İmza 3:44
3 Mustafa Ceceli Kalpten Aşkım Benim 3:57
4 Mustafa Ceceli Kalpten Pervane 4:07
5 Mustafa Ceceli Kalpten İlle De Aşk 2:51
6 Mustafa Ceceli Kalpten Kiraz 4:09
7 Mustafa Ceceli Kalpten Gül Rengi 3:44
8 Mustafa Ceceli Kalpten Ah Yıllar 3:57
9 Mustafa Ceceli Kalpten Askersin 3:54
10 Mustafa Ceceli Kalpten 17 Milyon 4:29
11 Mustafa Ceceli Kalpten Kalpten 4:05
12 Mustafa Ceceli Kalpten Alem Güzel 4:31
13 Mustafa Ceceli Kalpten Kucak Kucak 3:09
14 Mustafa Ceceli Kalpten Al Götür Beni Lara Fabian & 3:31​

En kısa sürede dinleyeceğim albümü Mustafa Ceceli kötü albüm yapmaz. :)

Hüsran'ı çok beğendim özellikle. Albümde en çok o şarkıyı dinliyorum. Dile dolanacak türden bir şarkı ve etkili bir yorum. Aynı zamanda Kalpten'i de beğendim. Sözü ve Müziği Ravi İncigöz'e ait bir çalışma. Haliyle kötü olma olasılığı da yok. Bu ikisini çok beğendim. Aralarında başka beğendiğim şarkılar da var. Özellikle bu iki şarkının kliplendirilmesini isterim, ki kliplendirilir. Yeni albüm hayırlı olsun. :)

1) Hüsran : Bence gayet güzel şarkı olmuş, bir iki dinlemeyle daha da güzelleşecek gibi bir his verdi bana şarkı. İlk dinlemede puanım 8 / 10

2) Kucak Kucak : Eh iştelik bir şarkı olmuş ama sürekli dinlemem bu şarkıyı ilk etkisi 4 / 10

3) Alem Güzel : Şarkıda Ceceli'ye eşlik eden kimse güzel gitmiş şarkıya. Şarkı fena değil ilk dinleme etkisiyle 6 / 10

4) Kalpten : Güzel olmuş şarkı birkaç kere daha dinlemem lazım ama nakaratı çok iyi özellikle. Şimdilik ilk puan 7 / 10

5) Askersin : Ben bu şarkıya bayıldım çok iyi olmuş bence 10 / 10 diyorum dinledikçe daha da severim. :)

6) Ah Yıllar : Beğenmedim bu şarkıyı ilk dinlemeyle hep ah yıllar diyor. :F Puanım 3 / 10

7) Gül Rengi : Bu şarkı da güzel gibi dinledikçe severim çünkü nakarat etkiliyor dinlediğim zaman ilk puan 8 / 10

8) Kiraz : Olmamış sarmadı bu şarkı puanım 2 / 10

9) İlle de Aşk : İdare eder diyebilirim ama bir daha dinleyeceğimi sanmıyorum puanım 4 / 10

10) Pervane : Bu şarkıda zamanla sevilebilir belki ilk puanım 5 / 10

11) Aşkım Benim : Ceceli'nin sesine iyi giden bir şarkı olmuş. Ben beğendim fena değil gibi ilk puanım 7 / 10

12) Islak İmza : Bu da güzel olmuş puanım ilk izlenim olarak 7 / 10