Mustafa Ceceli'den Flaş Açıklamalar!

EFE UYSAL

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
26,899
Puanı
1,051
EFE UYSAL yeni bir haber konusu açtı

Mustafa Ceceli'den Flaş Açıklamalar!

mustafa-ceceli-kar-etmez-ahim_9049213-58880_1920x1080-1024x576.jpg

Ünlü Şarkıcı Mustafa Ceceli son yaşanan olaylarla ilgili sosyal medya hesabından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

9 yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan sadece 5 gün sonra Selin İmer'le aşk yaşadığı ortaya çıkan Mustafa Ceceli, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Çalkantılı aşk hayatı nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Mustafa Ceceli, daha önce de ayetli bir paylaşımda bulunmuştu.

Mustafa Ceceli, Amerika-Miami'den yeni bir açıklama daha yaptı. Sosyetik sevgilisiyle evlenmeye hazırlanan Mustafa Ceceli 'mağdur' olduğunu ima etti.

Orijinal formatta oku

Aylar önce boşanma kararı falan alınmış da sonra mailine girilmiş ve o fotolar yayılmış falan. Sen kimi yiyorsun. Önce bosansaydin da sonra cektirseydin ya o fotoları. Neyse benim için bitti bu adam.

Gelsin belediye konserleri, altin sarimsak festivalleri....
ES haci nerden istersen,
Mesele senin ilişkin, ayrilman degil ki, takildigimiz yer senin mevlana gibi vaaz veren canli yayinlarin.
#haciguldurdu #zincirimikirdiask #cecelistEmotion #mylifemywife #mylifemyrules #happylifehappywife

Sonuçta evliyken başka biriyle görüşmedin mi? Neyi değiştirir bu dediklerin?

Boşanma süreci diyor boşandım demiyor. :D

Evet boşanmadım demiyo ama Ocakta ayrı yaşamaya başlamışlar atacan bende bu duruma kızıyorum savunma adına yazmıyorum beni yanlış anlama sadece açıklama mantıklı geldi o yüzden böyle diyorum :Dbilgisayarıma gizlice girildi falan diyor bellki karalanmak istenmiş ama keşke madem ocak ayında boşanma süreci başlamış o zaman açıklama yapsaydı şimdi bu durumda olmayacaktı

Aldatma yokmuş şükür hiç beklemezdim zaten :Z:A
Tamamen kıvırma mesajı gibi hissettim cnm tepkielrden dolayı ee bu sefer kuran paylasımıda kurtarmadı :A

ceceli artık bu özel işleri geçecek bıraksın açıklama yapmayı birşey paylasmayı çıakrsın yeni klibini hemen hava değişir müzik yönünü yazda gelmişken ön plana koysun bunlar unutulur sonucta cecelinin şarkıları ilgilendirir beni :A

Tamamen kıvırma mesajı gibi hissettim cnm tepkielrden dolayı ee bu sefer kuran paylasımıda kurtarmadı :A

ceceli artık bu özel işleri geçecek bıraksın açıklama yapmayı birşey paylasmayı çıakrsın yeni klibini hemen hava değişir müzik yönünü yazda gelmişken ön plana koysun bunlar unutulur sonucta cecelinin şarkıları ilgilendirir beni :A
Şarkı yapar yakında bu olumsuz hava bitsin diye :A:A:A