Mustafa Ceceli 61 Gün Oruç Tutacak!

Hee takas her şeyi çok iyi biliyosun
Ben Mustafa Ceceli'yi de severim, sesini de çok severim. Bilen bilir sana kanıtlamak zorunda değilim, bana ne CB ye yakınsa yakın bir gram alakadar etmez.

Ayol onu geç senle @destere oğlanlarin memelerine bakip neler yaptiniz tüm ramazqn boyinca sizin 61değil 610 gün tutmaniz lazim

Adam iktidara yakın diye Twitter trollerinin hedefi oldu..
Bunu reklam etmesi yakışmadı ama sonuna kadar haklı. Bu izansızlara ne kadar sövse azdır.

Bu dediğini yapacak en son insan Mustafa Ceceli dir canım😉 kendisi
hacca gitmiş birisi asla öyle birşey yapmaz
Canım benim benim arkadaşım var.Hacca gitti ama içkide içiyor oruçta tutmuyor açıkta giyiniyor.Bunlar olabilir @Çiğdem- in haklı olma ihtimali var

Ayol onu geç senle @destere oğlanlarin memelerine bakip neler yaptiniz tüm ramazqn boyinca sizin 61değil 610 gün tutmaniz lazim
mustafa bende severim ama sırf oruc tutmuyorsun diyenlerin gözüne girmek için yani onlar mustafa oruc tutuyormus desinler diye 61 gün olayına giriyor bunun yerine size ne tutarım tutmam desin daha iyi olurdu

Adamın dini duygularıyla geçen gün dalga geçtiklerinde neden konusu acılmadı?(acıldı da ben mi bilmiyorum? fark etmediysem k,bakma)

Dinden o kadar uzak insanlar sosyal medyada umreye gittiğini duyururken dini bütün yaşayan bir sanatcının hacca gideceğini duyurması neden rahatsızlık verici? Senin oruç tutmama özgürlüğün kadar o kişinin de oruc tuttugunu duyurma hakkı var.
Kendimizden pay biçelim. Forumda onca ramazanla ilgili konularda vardır. Neden o konulara yorum yazıyorsun? Gösteriş mi?

Bu arada Mustafa Ceceli gibi insanları eleştireceğinize gidin bu gibi insanları eleştirin en azından herkes hemfikir olur eleştirinize!

Mustafa Cecelinin bunu sov veya reklam amacli yaptigini düsünmüyorum hakaretle oruc mu bozulurmus adam acikca kendisiyle ugrasan gerizekalilarla dalga gecmis iste sizde bunu anlamiyor musunuz da reklam amacli falan diyorsunuz ayrica insanlarinda hic isi yok bu adamla ugrasiyorlar mustafacecelisahurakalk diye tt falan yapmislar bos insanlar iste ne beklersin