eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon Yarı Final Sonuçları

@ozgur2113 gecmis olsun, son 2 hafta seni desteklememe ragemen burada elendin. Buray'i senin kadar kimse iyi yönetip buralara kadar getiremezdi. Buralara kadar geldigin icin tebrik ediyorum, emeklerine saglik.

Oooo saat kaç olmuş bitmiş bile ben hala puan durumu bekliyorum saati 22:00 sanıyorum
@ozgur2113 Çok üzüldüm ama çokta güzel eğlendik sanırım en güzel sonuclardan biriydi sohbete dalmıskan bitti

@Yiğitt @dreamy Finali çok çekişmeli olacak isterseniz aşrkınızı burdan paylaşırsınız yarın oylaymayla baslayacaz
@kerem @serhatt

@xemrexxx @Maskeli Fedai de kına yaksınlar benden

Şebnem Ferah farkı açmıştır diyordum, aramızda sadece 3 puan varmış. Şaşırdım. Tebrikler @dreamy ikimiz de hak ettik ve finale yükseldik, hak eden kazansın inşallah.

Buray'ın yarı finale geleceğini kesinlikle düşünmüyordum, çok iyi yönettin ve çok iyi yere geldin. Kesinlikle kaybetmedin ve sezona damga vurdun, tebrik ediyorum seni de. Geçmiş olsun dememe gerek yok çünkü.
@ozgur2113

Emeklerine sağlık @kerem aşkım.

#YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor bu yürüyüşe destek olan herkese teşekkürler!

Yok yarin konuyu acacagim onun altinda paylassinlar. Daha iyi olur.
@dreamy @Yiğitt

Team Yıldız ? #YıldızTilbeŞampiyonluğaYürüyor

Reactions: Yiğitt
Tebrik ediyorum seni askim, finalist oldun sonunda. Bu sezonun en iyilerinden biriydin kuskusuz. En kötü 2. olacaksin.

Reactions: Yiğitt
@dreamy Fok başkanın mezarını açmaya gitmiş
@kerem @serhatt @ozgur2113 @xemrexxx