Rojda Demirer'le foto çekinip attı. Markette görmüş kadını.
Affeein @serhatt a gömün böyle çok kırdı kurabiye @cookies i zamanında
Rojda Demirer'le foto çekinip attı. Markette görmüş kadını.
Affeein @serhatt a gömün böyle çok kırdı kurabiye @cookies i zamanında
Çok bekledin desteren dönsün diye ama avucunu yaladın@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @kerem
Ben öncelikle 2015 yılında MS buraya bizlere armağan eden @GunesinOglu a yine tşk ederek başlıyorum kim sunuyor olursa olsun Cengo herzaman forumda hatırlanacak olan üye olacak ve umarım bir gün kalıcı döner@Yiğitt @dreamy kim kazanırsa diğeride zaten bu noktada kazandı kaybedeni yok bence bu sezonun başarılar @mrt-06 etiket ödülünü kazanana takdim eder
Ben 2015 de cengonun sunduğu ilk 4 sezonda yarışmıştım onunda yardımcı sunucusu @sokak sanati onunda emekleri çoktur yarışmaya , 2016 da Benim Albümüm adlı başka bir müzik yarışmasıyla sunucu olarak devam etme kararı aldım 3 sezon sunduktan sonra MS tekrar foruma kazandırmak amaçlı arkadaşlarında isteği desteğiyle son 5 sezonunu sunmaya çalısıyoruz bu sezon 4.haftadan sonra @kerem arkadaşımız sunmaya başladı ve bu sezonun mimarı o ne kadar tşk etsek az
Ve juri başkanlarıma , jurilerime , yarışmacılarıma sezon boyunca desteklerinden dolayı şimdiden tşk ediyorum özellikle juri başkanı olayı rahmetli @destere ile bizim icadımızdı forumda biz bulduk10.sezona geliyoruz aramızda olmayanlarında olmasıyla ve inş tekrar benimde olabilmemle hepimizin olduğu bir sezon olur
Sezon bitti ne halt ederseniz edin
Dikkat et dikenlerim senin elini koparmasın
https://twitter.com/x/status/1180516435409428480@cookies ile evlendir artık şu kuduruğu
Anma şunun adını be
Onun nesini kıskanıcam be hoşttt
ay defolsun be
kapatın şu konuyu
kafasını kırmadığıma dua etsin yılışıkAffeein @serhatt a gömün böyle çok kırdı kurabiye @cookies i zamanındaneyse forumun ilk dişi üyelerinden @polyanna nın bebeğiymiş bu bence Çiğdem serhat @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Ahmed topluca intihar etmeli millet negzel şeyler üretiyor onlar anca fandezi yapsın@Yiğitt @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Aserat @Bully @mrt-06 @Gizmen @alperuz @Emre Ozansoy @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @Maskeli Fedai @ozgur2113 @denizz19 @Harunnn60 @S.G.A.T. Ekli dosyayı görüntüle 73346
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?