Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada daOnun gittiği yerlere sen gitme zaten iyi olmaz senin için.
Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada daOnun gittiği yerlere sen gitme zaten iyi olmaz senin için.
Ağzın bal yesin kız.
Evet yakın ama ben IF, Dorock gibi yerlere giderim o ne öyle.Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada da
@ozgur2113 Senin oldun yere gitmezSana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada da
Ben önce mezarımdan çıkayımdaAğzın bal yesin kız.Neyse ben çok gaza geldim 10.sezonu da çabuk başlatın.Alıştık Ms’ye.
Tatlım sen bilmezsin ben 1998-99 yıllarından bahsediyorum sen o zaman yumurtada vitamindin??Evet yakın ama ben IF, Dorock gibi yerlere giderim o ne öyle.
Romantik dramanın zirve sahnelerinden. Harika bir parça, harika bir yorum Şebnem Ferah'tan. Yorumsuz.
Ben de yakın zaman sandım sana yakın dediğin için.Tatlım sen bilmezsin ben 1998-99 yıllarından bahsediyorum sen o zaman yumurtada vitamindin??
@Çiğdem abla iyi bilir o yılları lise sondaydı galibaBen de yakın zaman sandım sana yakın dediğin için.
Aynen öyle ne işim var o totoşun olduğu yerde.
@dreamy @Yiğitt Sondada böyle kalırsanız @ozgur2113 e konu açacaz4. Puan Durumu:
Şebnem Ferah 61
Yıldız Tilbe 61
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?