Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada daOnun gittiği yerlere sen gitme zaten iyi olmaz senin için.![]()
![]()
Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada daOnun gittiği yerlere sen gitme zaten iyi olmaz senin için.![]()
![]()
Ağzın bal yesin kız.
Evet yakın ama ben IF, Dorock gibi yerlere giderim o ne öyle.Sana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada da![]()
@ozgur2113 Senin oldun yere gitmezSana da yakın bostancı gösteri merkezindeydi Musti konseri : biz safiye sultan hülya Avşar han hazretlerinin konserine de gitmiştim orada da![]()
Ben önce mezarımdan çıkayımdaAğzın bal yesin kız.Neyse ben çok gaza geldim 10.sezonu da çabuk başlatın.
![]()
Alıştık Ms’ye.
![]()
Tatlım sen bilmezsin ben 1998-99 yıllarından bahsediyorum sen o zaman yumurtada vitamindin??Evet yakın ama ben IF, Dorock gibi yerlere giderim o ne öyle.![]()
![]()
Romantik dramanın zirve sahnelerinden. Harika bir parça, harika bir yorum Şebnem Ferah'tan. Yorumsuz.
Ben de yakın zaman sandım sana yakın dediğin için.Tatlım sen bilmezsin ben 1998-99 yıllarından bahsediyorum sen o zaman yumurtada vitamindin??
@Çiğdem abla iyi bilir o yılları lise sondaydı galibaBen de yakın zaman sandım sana yakın dediğin için.![]()
Aynen öyle ne işim var o totoşun olduğu yerde.
@dreamy @Yiğitt Sondada böyle kalırsanız @ozgur2113 e konu açacaz4. Puan Durumu:
Şebnem Ferah 61
Yıldız Tilbe 61
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey @Silinmiş Üye @umuttanyel @RüzgarGülü @soo @pompy @Jonsnow @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam