Teşekkür ederim sen de öyleBiliyorum zaten canim, sen hep varol.![]()
Teşekkür ederim sen de öyleBiliyorum zaten canim, sen hep varol.![]()
Gitmeden geriye kalan Şebo şarkılarını sevdiğini söylemişti. Ama tam puan beklemiyordum sürpriz oldu.Kalbi burda atıyor![]()
![]()
![]()
Burda olsa belki düşük verirdiGitmeden geriye kalan Şebo şarkılarını sevdiğini söylemişti. Ama tam puan beklemiyordum sürpriz oldu.![]()
Mekanın sahibi geri geldi.@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 42
Şebnem Ferah 39
Barış Manço 37
Mustafa Sandal 32
Buray 28
Dua Lipa 27
Oğuzhan Koç 24
Murat Boz 24
Kıraç 18
Kız senin netin düzeldi mi, dönmüyor musun artık?Bu alamancı seni elememiştir inş@kerem
@ozgur2113 @bazinga @Tolstoyevski @Yiğitt @dreamy @MayısKralı İyiler gariban @mesmeso61 @mrt-06 ve @denizz19 şimdirik potadalar@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 42
Şebnem Ferah 39
Barış Manço 37
Mustafa Sandal 32
Buray 28
Dua Lipa 27
Oğuzhan Koç 24
Murat Boz 24
Kıraç 18
çok şükür
Kötü başladık ama eleneceğimi düşünmüyorum![]()
Yanıltıcı bir liste olduğunu düşünüyorum...@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
1. Puan Durumu:
Yıldız Tilbe 42
Şebnem Ferah 39
Barış Manço 37
Mustafa Sandal 32
Buray 28
Dua Lipa 27
Oğuzhan Koç 24
Murat Boz 24
Kıraç 18
@kerem Azad olacak düzelseMekanın sahibi geri geldi.![]()
Kız senin netin düzeldi mi, dönmüyor musun artık?![]()
Bu sezon ben sunuyorum sanirim.Mekanın sahibi geri geldi.![]()
Kız senin netin düzeldi mi, dönmüyor musun artık?![]()