Damien Duff
Favori Üye
Bu durumunun suçu sokak sanatiNolacak benim durumum sen bilirsin
Lânetlerse beni kötü durumlar olabilir demiştim
Irlandaya giden lanetlenmez
Ters etki yaratır
Ama keşke sana çarpmasaydi
Bu durumunun suçu sokak sanatiNolacak benim durumum sen bilirsin
@Çiğdem hallolsa artık, kız kaç haftadır ne çekti.Sen de olmasan bayağı ara vermiş olacaktı...
100 Tane şikayet kayıtı oluşturdum her gün müşteri hizmetlerini arıyorum tek dedikleri şey bekleyin ve yarın olacak ama yarın olunca yine yarın olacakTatil bitmek üzere vizelerim basliyor, ikisini bir arada yürütemem maalesef.
İsim olarak bilmiyorum dinleyebildimde notunu veririzBu haftaki parçamız Şebnem Ferah’ın en iyilerinden “Yalnız” oluyor. Başarılar herkese.
0.47~2.10
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Sen neredesin gittinmiBu durumunun suçu sokak sanati
Lânetlerse beni kötü durumlar olabilir demiştim
Irlandaya giden lanetlenmez
Ters etki yaratır
Ama keşke sana çarpmasaydi
Geriye kalan tüm şarkılarım iddialıydı hani.İsim olarak bilmiyorum dinleyebildimde notunu veririz
İnş düzelir ben sen gidene kadar ama foruma giricenmi bu süreçte
Fridayİnş düzelir ben sen gidene kadar ama foruma giricenmi bu süreçte
Babamın netiyle bir dinleyeyimde önce , bildim şarkıda olabilir inş tabiGeriye kalan tüm şarkılarım iddialıydı hani.
kız iyice arap saçına döndü desene100 Tane şikayet kayıtı oluşturdum her gün müşteri hizmetlerini arıyorum tek dedikleri şey bekleyin ve yarın olacak ama yarın olunca yine yarın olacak@xemrexxx @serhatt @Harunnn60 @mrt-06
Yine yarın olacak diye bekliyorumSonuclar zaten cumartesi açıklanacak eğer düzelmezse pazar bekler pazartesiye düzelirse ben düzelmezse az bakarız, aa inş hafta sonundan önce olur umuduyla bakıyorum artık ama Allah sonumuzu hayır eylesin bakalım@Tolstoyevski @MasacRE @xBUGRAx @Ahmed @MayısKralı @dreamy @ozgur2113 @pompy
Bildiğin bir şarkı çıkabilir çünkü popüler sayılabilecek bir parça bu.Babamın netiyle bir dinleyeyimde önce , bildim şarkıda olabilir inş tabi
Afilli aşktaki hırsıza kaptırdıg senaryoBabamın netiyle bir dinleyeyimde önce , bildim şarkıda olabilir inş tabi
EvetCumalarımı gelecen foruma 😱
he he
İsimden şuan kafamda bişi oluşmadı birde dinleyince hükmünü veririz artık güllü @serhatt laBildiğin bir şarkı çıkabilir çünkü popüler sayılabilecek bir parça bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?