Ben bu hafta senin, @Bully nin , @ozgur2113 ve @Aserat ın şarkımı beğenmesine çok sevindim
Evet cnm emeklerine sağlık iyi kıvırdın bu işiEmeklerine sağlık yine çok güzel bir sonuc gecesi oldu hele şu sıkıntılı süreçte birlikte eğleniyoruz çok iyi geldi yine@mrt-06 @ozgur2113 @dreamy @Tolstoyevski @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
Son anda kurtarmışız ablacım.
Gitme yaa..
Çok dersim var olabildiğimce kaldım kusura bakmayın.Zaten görüşemiyoruz gitme cnm
Öyle bir heyecan yarattim ki kacip gittin.Son anda kurtarmışız ablacım.
Son anda kurtarmışız. Harun nerde bu arada gözüm arıyor bulamıyor.Öyle bir heyecan yarattim ki kacip gittin.
Tesekkürler, her sey forum icin.Emeklerine sağlık yine çok güzel bir sonuc gecesi oldu hele şu sıkıntılı süreçte birlikte eğleniyoruz çok iyi geldi yine@mrt-06 @ozgur2113 @dreamy @Tolstoyevski @serhatt @xemrexxx @Yiğitt
F inallik şarkısı çok sen Muratını düşünFinallik şarkısını harcadı
Demiştim.
MS tarihinde Mustinin de ikinci zirvesiHerkese çok teşekkürler. Galiba ilk kez bu yarışmada bir haftayı zirvede bitiriyorum hem de ilk kez oy kullanamadığım haftada.Puanlarınıza tek tek de bakacağım.
Azıcık ilgilenmeye çalıs cnm Kıraçın daha iddalı şarkısı çok en azından çeyrekSon anda kurtarmışız ablacım.
Bilmiyorum.Son anda kurtarmışız. Harun nerde bu arada gözüm arıyor bulamıyor.
Sen bana liste gönderecektin en son ablacım.Azıcık ilgilenmeye çalıs cnm Kıraçın daha iddalı şarkısı çok en azından çeyrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?