Hadi ordan sen ne anlarsınBu şarkı efsanedir
Hadi ordan sen ne anlarsınBu şarkı efsanedir
şarkıları dinliyom susar mısın cadoloz .ss
Aaa tamam dürtmeyi kes @serhatt sonuclardan sonra yaparsın naparsanşarkıları dinliyom susar mısın cadoloz .ss
Kurtlar yemesin seni.
Hiç muhatap olamam onunla
patla inş.
İkinizde birbirinizi yeseniz de hepten kurtulsak
Yine naptı zaten sesi çıkmıyordur biz olmayıncaHiç muhatap olamam onunla
Musti'nin 2000'lerden sonra damar ve hit slow eksikliği var biraz ama bu da onun kendi tercihidir belkiEfsane slowları foruma uygun değilZaten slow gibi çoğu hareketlisi Ego Tesir Altında Kadere Bak Ben Olsaydım İsyankar bir çok şarkısını slowmu hareketlimi anlasılmıyor zaten gideri var slow yönündende
Sen yokken hiç yok ortalıktaYine naptı zaten sesi çıkmıyordur biz olmayınca
Bana dua edin @xemrexxx sayesinde cennetlik olacamSen yokken hiç yok ortalıktaKimseye bulaşmıyor
SEN GEL YETER Kİ, ONUN ÇENESİNİ ÇEKMEYE RAZIYIM
Daha doğrusu slowla hareketliyi karışık sunmaya yöneldi gibiMusti'nin 2000'lerden sonra damar ve hit slow eksikliği var biraz ama bu da onun kendi tercihidir belkiSesine uygun slowlar yapmıştır
Aynen haklısın ama insan bir damar bekliyor yine deDaha doğrusu slowla hareketliyi karışık sunmaya yöneldi gibiAyrı bir tarzları oldundan bu adamlar özel zaten
Gel Bana işte onun slowu öyle oluyor onuda hareketli gibi dinleyebilirsinAynen haklısın ama insan bir damar bekliyor yine deYani ben bekliyorumYoksa severiz tarzını Musti'nin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?