Hadi ordan sen ne anlarsınBu şarkı efsanedir
Hadi ordan sen ne anlarsınBu şarkı efsanedir
şarkıları dinliyom susar mısın cadoloz .ss
Aaa tamam dürtmeyi kes @serhatt sonuclardan sonra yaparsın naparsanşarkıları dinliyom susar mısın cadoloz .ss
Kurtlar yemesin seni.
Hiç muhatap olamam onunla
patla inş.
İkinizde birbirinizi yeseniz de hepten kurtulsak
Yine naptı zaten sesi çıkmıyordur biz olmayıncaHiç muhatap olamam onunla
Musti'nin 2000'lerden sonra damar ve hit slow eksikliği var biraz ama bu da onun kendi tercihidir belki Sesine uygun slowlar yapmıştırEfsane slowları foruma uygun değil Zaten slow gibi çoğu hareketlisi Ego Tesir Altında Kadere Bak Ben Olsaydım İsyankar bir çok şarkısını slowmu hareketlimi anlasılmıyor zaten gideri var slow yönündende
Sen yokken hiç yok ortalıkta Kimseye bulaşmıyorYine naptı zaten sesi çıkmıyordur biz olmayınca
Bana dua edin @xemrexxx sayesinde cennetlik olacamSen yokken hiç yok ortalıkta Kimseye bulaşmıyor
SEN GEL YETER Kİ, ONUN ÇENESİNİ ÇEKMEYE RAZIYIM
Aaa @mrt-06 bu haftakı şarkısı geldi aklımaSEN GEL YETER Kİ, ONUN ÇENESİNİ ÇEKMEYE RAZIYIM
Daha doğrusu slowla hareketliyi karışık sunmaya yöneldi gibi Ayrı bir tarzları oldundan bu adamlar özel zatenMusti'nin 2000'lerden sonra damar ve hit slow eksikliği var biraz ama bu da onun kendi tercihidir belki Sesine uygun slowlar yapmıştır
Aynen haklısın ama insan bir damar bekliyor yine de Yani ben bekliyorum Yoksa severiz tarzını Musti'ninDaha doğrusu slowla hareketliyi karışık sunmaya yöneldi gibi Ayrı bir tarzları oldundan bu adamlar özel zaten
Gel Bana işte onun slowu öyle oluyor onuda hareketli gibi dinleyebilirsin Ama 90lara bak Tarkanda Mustide en fazla 2 hareketli dısında tüm şarkıları slowdur 2005 den sonra belkie oyüzdende düşmüş olabilirler bilmiyorum gerçi herkes düştüde Serdar bey hariç tabi o şahlandıAynen haklısın ama insan bir damar bekliyor yine de Yani ben bekliyorum Yoksa severiz tarzını Musti'nin