S.G.A.T.
Favori Üye
Ben Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.Boş adam onlar
Ben Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.Boş adam onlar
Vay arkadaş la oğlum sen ya çok safsın ya da msden hiç anlamıyorsun o şarkı şimdi kullanılır mıBen Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.
ben öyle edepsiz biri değilim@Çiğdem gibi boncuk dağıtacağın bir hafta olur umarım.
İremimi de süper yönetmiştimGeçen sezon Candan Erçetin'le yarışan kimse yoktu.
Geçen sezon sessiz sessiz ilerleyen İrem Derici ve Kenan Doğulu vardı, ikisi de çeyrek finale kadar ilerlediler sanırım.
Benim verdiğim süper puanlar sayesinde.İremimi de süper yönetmiştim
Canım benim senin zaten Murat'la final şansın yok, bari bu şekilde son üçü, beşi gör diye dedim.Vay arkadaş la oğlum sen ya çok safsın ya da msden hiç anlamıyorsun o şarkı şimdi kullanılır mı
Göreceğiz bakalımCanım benim senin zaten Murat'la final şansın yok, bari bu şekilde son üçü, beşi gör diye dedim.
Oylarımı kullandım.
Bir tık zayıf bir haftaydı geçen haftaya göre.
Bu sezon biraz sıkıcı ilerliyor. Geçen sezon böyle değildi.Eskiden hafta konuları çok mesaj alırdı, bu hafta mesaj yok nerdeyse 😱 nerde o 30 sayfayı geçen günler?@kerem @Çiğdem @Harunnn60
Eskiden hafta konuları çok mesaj alırdı, bu hafta mesaj yok nerdeyse 😱 nerde o 30 sayfayı geçen günler?@kerem @Çiğdem @Harunnn60
Son 3 haftadır malesef ilgilenemedim @kerem e tekrar tekrar emeklerine sağlık inş yeni haftada tekrar bulusucaz diye umuyorumBu sezon biraz sıkıcı ilerliyor. Geçen sezon böyle değildi.
kız oldu mu netinSon 3 haftadır malesef ilgilenemedim @kerem e tekrar tekrar emeklerine sağlık inş yeni haftada tekrar bulusucaz diye umuyorum
Umut fakirin ekmeğidir olacak inş diyoruz iştekız oldu mu netin
Efsane slowları foruma uygun değilListesi çok güzel tabii ki ama iddialı bir slowunun olmaması eksiklikFinal turlarına en az bir tane sağlam slow gerekiyor
Of nasıl bi yerde yaşıyorsun sen 2 haftadır bir çare bulamadınızUmut fakirin ekmeğidir olacak inş diyoruz işte@xemrexxx @Harunnn60 @Bully @kerem
Bu akşam görevimi yapmaya geldim yine sonuclara tabi birazdan yine gidicemde gelecem
@Çiğdem gibi boncuk dağıtacağın bir hafta olur umarım.
Bu şarkı efsanedirben öyle edepsiz biri değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?