Ben Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.Boş adam onlar![]()
Ben Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.Boş adam onlar![]()
Vay arkadaş la oğlum sen ya çok safsın ya da msden hiç anlamıyorsun o şarkı şimdi kullanılır mıBen Özledim'i kullansana. Tam puan veririm şu an.
ben öyle edepsiz biri değilim@Çiğdem gibi boncuk dağıtacağın bir hafta olur umarım.![]()
İremimi de süper yönetmiştimGeçen sezon Candan Erçetin'le yarışan kimse yoktu.
Geçen sezon sessiz sessiz ilerleyen İrem Derici ve Kenan Doğulu vardı, ikisi de çeyrek finale kadar ilerlediler sanırım.![]()
Benim verdiğim süper puanlar sayesinde.İremimi de süper yönetmiştim![]()
Canım benim senin zaten Murat'la final şansın yok, bari bu şekilde son üçü, beşi gör diye dedim.Vay arkadaş la oğlum sen ya çok safsın ya da msden hiç anlamıyorsun o şarkı şimdi kullanılır mı![]()
Göreceğiz bakalımCanım benim senin zaten Murat'la final şansın yok, bari bu şekilde son üçü, beşi gör diye dedim.![]()
Oylarımı kullandım.
Bir tık zayıf bir haftaydı geçen haftaya göre.
Bu sezon biraz sıkıcı ilerliyor. Geçen sezon böyle değildi.Eskiden hafta konuları çok mesaj alırdı, bu hafta mesaj yok nerdeyse 😱 nerde o 30 sayfayı geçen günler?@kerem @Çiğdem @Harunnn60
Eskiden hafta konuları çok mesaj alırdı, bu hafta mesaj yok nerdeyse 😱 nerde o 30 sayfayı geçen günler?@kerem @Çiğdem @Harunnn60
Son 3 haftadır malesef ilgilenemedim @kerem e tekrar tekrar emeklerine sağlık inş yeni haftada tekrar bulusucaz diye umuyorumBu sezon biraz sıkıcı ilerliyor. Geçen sezon böyle değildi.![]()
kız oldu mu netinSon 3 haftadır malesef ilgilenemedim @kerem e tekrar tekrar emeklerine sağlık inş yeni haftada tekrar bulusucaz diye umuyorum![]()
Umut fakirin ekmeğidir olacak inş diyoruz iştekız oldu mu netin![]()
Efsane slowları foruma uygun değilListesi çok güzel tabii ki ama iddialı bir slowunun olmaması eksiklikFinal turlarına en az bir tane sağlam slow gerekiyor
![]()
Of nasıl bi yerde yaşıyorsun sen 2 haftadır bir çare bulamadınızUmut fakirin ekmeğidir olacak inş diyoruz işte![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60 @Bully @kerem
Bu akşam görevimi yapmaya geldim yine sonuclara tabi birazdan yine gidicemde gelecem![]()
@Çiğdem gibi boncuk dağıtacağın bir hafta olur umarım.![]()
Bu şarkı efsanedirben öyle edepsiz biri değilim![]()